Lite repost sådär igen. Tycker egentligen inte det är helt okej. Liksom hur roligt är det dra upp gamla recept?
Men ah, det blev en mini-ändring i receptet plus en helt ny shape, så låt gå för denna (andra gången)!
Denna formen gjorde sig visst utmärkt att dela i tre, tänk "bagel" och sen smöra med Lindahls vanilj kvarg och lite kanel/karamell äppelmos (hemmagjort).
Och ändringarna jag gjorde denna gången är så enkelt som;
2 ägg
3 äggvitor
250g Lindahls vanilj kvarg (var har äpple kanel blivit av?)
2 skopor blandprotein vanilj
20g grovt hackade mandlar
2 msk kokosmjöl
1 msk sukrin
2 tsk bikarbonat
1 msk äppelpajskrydda **
2 stora röda äpple, rivna
** tillvägagångssätt och 'recept' på äppelpajskrydda hittar ni här!
Upprepar; KÖKET LUKTAR HIMMEL EFTER MAN BAKAT DENNA. Och ätit den såklart.
Som bagel eller med vaniljglass, alltså muuuuuums!
1 kommentarer
N
19 Jan 2017 20:02
Hej,
Lindhals proteinbars är inte laktosfria va? Du får inte ont i magen av dem?
Kraaam
Kommentera