Gud vad jag längtar tills vi ska måla om mitt rum och lägga nytt golv!
Ja, ni läste rätt, lägga nytt fucking golv. Så glad jag är alltså. Skönt ska det bli att slippa dessa ljusa "fejk" plankor som minsta lilla skit syns på meters avstånd. Ska ha ett "sten golv" med stora sådanna och mörkvinröda väggar. Kan ni tänka, fatta snyggt det kommer bli?
Och sen hade vi ett andra prov idag, som gick mycket bättre än det förra kan jag lugnt säga. Försäljning och servce. Hoppas på godkänt *hoppashoppas*

Och just nu gör jag mitt tappraste för att bara stänga av alla mina känslor, orkar inte fler tankar som bara trycker och pressar på innifrån. Det gör så ont bokstavligttalat och jag orkar inte det! För jag dör lite varje gång jag bara tänker tanken på att äta eller väga mig någonsin igen! Det enda jag bad om var att få vara som alla andra.
Men kolla! Nu blev det bara för mycket text här, för mycket läsning som de flesta av er inte ens kommer läsa (har jag en känsla av). Och jag känner mig sämre än någonsin igen. Blääh på allt dehär säger jag bara!

en gammal bild. typ två år gammal. men det får gå. det duger. precis som (inte) jag gör.

Jag känner mig som en svullen och mosad korv, eller något! Har ont i hela kroppen, speciellt i hela ryggraden, och några andra ben i min kropp, och höftbenen. Imorgon kommer jag vara blå, gul & lila. Varför?
Säger bara två ord: Mikaeli marknad i Eslöv idag med Jessica och Frida vilket elikamed karusell karamell. Haha, hade riktigt kul! Och sen blev det Lund för hela slanten. Och nu, ska jag tyvär hoppa i säng eftersom ingenting händer. Komma hit och underhålla? Jag kan va igång hela natten och lite till ;)
Plus att han som styrde den roligaste karusellen, (han i svart på nedersta bild) var sjudundrandes snygg vill jag lova!
I can make you happy, yes I can!
Bara tryck på playknappen här nedanför så blir du glad. Han som sjunger är enligt min bror "luffare" men who cares? Jag älskar han!

Jag har iaf äntligen fått nåtsånärt ordning på mitt rum, eftersom ni antagligen inte har nån aning om vad jag dillar om så kan jag berätta att jag har hållt på att flytta runt och lite sånt en längre tid och har finally fått färdigt det mesta!
Och snart blir det måla om också, perfekt, jag hatar grönt, och gröna väggar är bara så fel! Vinrött ska det va! Med fondvägg kanske? Någon med förslag kanske?
Skulle varit er evigt tacksamma! :)
& Jag vill ha grått höst väder nununu.