Åh, ni vet den underbara känslan man har i benen och fötterna efter att ha varit ute och gått och shoppat en hel dag (nästan)? Jag har den nu, det riktigt värker i benen och fötterna ömmar lite. Så underbart!
Idag har varit en fullspäckad dag, trotts mitt virus jag har gått och dragit på mig. Först var det tandläkaren, sedan direkt hem och packa ihop lite saker för att bege sig mot Burlöv Center med mamma.
Drog ett stopp vid MAX (guds gåva till människan!!) och käkade lite lunch, sen vidare. Jag blev helnöjd med inköpen idag! Inga impulsköp alls! Så stolt!
Två par skor (ett par stövlar och ett par sneakers), bok (elsas hemlighet), dyra jävla tuggummi (vigo active etc) och lipbalm (organic från Kicks). Mamma köpte bara ett par nya glasögon, och dem var helt okej, man har ju vant sig vid att se henne i dessa hon har nu. Men man vänjer ju sig även vid det nya!
Vi gick från affär till affär och hade faktiskt riktigt jävla roligt (i alla fall jag hehe pratade nog öronen av mossan hah). Shoppingturen avslutades med matinhandling, systemet och nässpray till min dumma näsa som tvunget ska hålla på att jävlas hela tiden! *grr*
Som pricken över I så var jag nyss ute och gick en runda med voffarna, älskar denna tjocka, täta dimman som har lagt sig över vår lilla by. Och alla löven, det är som att trampa runt i guld, fukten och mörkret, ååååhhh. Fan jag låter helt sinnessjuk nu ju, sorry sorry!
Ska i alla fall bara chilla i kväll, lätt! Benen orkar inte gå mer än nödvändigt idag!
OCH BTW KIKA IN PÅ MIN INSTAGRAM/INSTAROID (vad ni nu har för phone) DÄR HETER JAG: miiaolsen
Följ mig om ni vill, det väljer ni själv, men kul om ni kunde ta er en kik iaf! :)
Sovit som en gud idag/natt, sov fram tills halv fyra (inte så mycket egentligen när jag i vanliga fall sover till fem på kvällen(?)). Men det är ju inte så konstigt, har sovit kanske högst fyra - fem timmar per natt denna veckan. Don't ask why, jag vet inte ens varför själv.
I alla fall så var vi på möte på St Lars igår, kontroll och sånt vanligt. Det gick väll bra, har i alla fall dragit ner på näringsdryckerna nu! F.o.m igår är det bara en om dagen. Happy me!
Efter mötet åkte vi och handlade lite, mysigt att strosa runt i affärer med mamma som är helt upptagen i telefon 95% av tiden. Hah.
Fick i alla fall pumpa och "Skumtomtar Polka 2011" (ny smak!!) med hem. Så igår var jag sysselsatt med att döda pumpan, Jacky som jag döpt honom till ;) och rosta saltade pumpakärnor.
Sedan idag blev det pumpapaj making, so good!

PCKmoO on Make A Gif, Animated Gifs
Smakade en bit också, lika god som jag minns den, o holy night!
Så om en halv timme är det middag som står på schemat, min specialrätt: Bandpasta med tomatsås, räkor och rikligt med grönsaker! Can't wait, det vattnas seriöst i munnen bara jag tänker på det hah!
btw, den "lilla" pump jävelen vägde fan ta mig 7 jävla kilo ;o
Träningsvärk i armen efter att ha konkat på den i en timme? Check!