Kan glatt meddela att mötet med ÄS gick faktiskt riktigt bra, hur sjukt? Trodde aldrig jag skulle skriva det. Som det ser ut nu behöver jag varken ha matschema, bli inlagd eller ens gå på deras dagvård, gud vad glad jag är!
Men fick recept på någon ny sorts näringsdryck av dem som de ville att jag skulle hämta ut och börja dricka, men jag sa som jag brukar: ”Jag kan fundera på det”. Vilket betyder, om man heter Mia Olsen, att jag inte kommer göra det. Oftast i alla fall!

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli elva så min klass kan komma tillbaka från studiebesöket jag slapp idag, hur skönt? Har alltid hatat sån’t. ;)

Eftersom hela bloggvärlden har kommit in i någon jäkla diet och bantar fas, och jag inte vill vara sämre, med kraftig undervikt och allt. Så har jag börjat min diet idag!
Den innebär att eftersom jag är så svullen i halsen, hostar, snörvlar och har huvudvärk emellanåt bara får äta soppor och dricka varma koppen.

Haha oh my god! Nä, som jag alltid har sagt: Viktminskning och fettförbränning är för idioter!
Och ja, min fb status säger väll det mesta antar jag?


Så får väll fortsätta min självmedicinering nu som består av astmamedicin, energidricka och kanske, bara kaanske om min hals tillåter det, chips!
Men känner jag mig själv tillräckligt bra lär jag skita fullständigt i om jag så gråter av smärta, jag kommer äta chipsen i alla fall. Haha, gud vad tragisk jag är ibland alltså!

+
Har ett par nya skor/boots att visa er, så fina!
+ Ska ut en svängom med people nu ;)
+ En drös med filmer jag inte sett, (där har vi det positiva med att aldrig kolla på tv/film, när man väl är kass så har man myycket att "se fram emot") och typ tusen nya låtar på datan från Februari och Mars 2011. *dunkadunka*
+ Har tagit ut min baby nu, ögonbrynspiercingen för er that just don't get it!

Ha de guld sålänge så ses vi i vår
PYSSEN!
Ush, känner mig helt hängig, trött och sjuk. What? Jag är aldrig så här, jag som alltid är den pigga och totalt crazy personen i sällskapet.

Men jag har en anledning till att må som jag gör idag.
Dagen har varit hemsk, den har verkligen tagit på mig. Psykiskt menar jag nu, har hänt och fått reda på så himla mycket som är livs avgörande för hur min framtid ska se ut!
Inte bara skolgång och sånt obetydligt skit nu, utan detta handlar om sjukhus, psyken (ätstörningsklinik) mm.
Tumblr_lhe4c1a7rm1qcmuh9o1_500_large
Är bara så slut just nu, min hals är helt svullen och har huvudvärk, vilket jag aldrig brukar ha. Kommer snart rasa ihop i en enda liten hög och inte orka resa mig igen, ärligt talat. Är så psykiskt utmattad att allting snurrar för mina ögon.
Mina ögon gör ont, mitt huvud, min hals, ja praktiskt taget finns det inte en ändaste punkt på min kropp som inte är i uppror och gör ont just nu!


Förlåt för allt, men jag visste faktiskt inte om att du fortfarande älskade mig som din dotter!