Jaha, då var det helt plötsligt lördag då då. Hör och häpna men jag har verkligen inga som helst planer för denna dagen. Katastrof!
Har inte haft en ledig helg sedan i.... Juni tror jag det var. Jag hatar att ha zero planer. Speciellt när man sitter fast i lilla skit byn där jag bor. Finns ingenting att göra.

Glad är jag iaf för imorgon bär det av ut till stallet och pållen, ska bli ett kärt återseende. Har ju ridit i princip hela mitt, men när ätstörningen kom och tog över mig totalt så hade jag plötsligt inga krafter kvar att ta hand om eller rida hästarna längre. Sorgligt nog.
Men har aldrig slutat helt. Har alltid på något vis smugit in något litet ridpass här eller där. Även om jag inte varit lika aktiv som jag en gång var, galopp på Jägersro, omskola travare, rida in ponnysar och araber och vem vet allt. 
Jag hade en "lysande" framtid enligt min ridlärare inom både hoppning och galoppen men se där, vad en simpel jäkla ätstörning kan förstöra och ta ifrån en! 
Inte nog med att den tog min vanliga träning från mig, mina vänner och även min familj, och värst av allt mig själv!

Nä, ändring på det där tramset nu. 
Jag tänker inte precis kasta mig in i häst livet igen och satsa så stort på allt som jag en gång gjorde, men att bara få komma ut i stallet några gånger och få ta några svettiga pass på hästryggen kommer bara göra mig gott.
Liksom gymmet och träningen, är ridning, hästar, stall (djur öht) rena rama terapin för mig. 
Så imorgon bär det av, denna gången har jag i alla fall lite mer under huden att använda mig av när jag väl sitter i sadeln. Inte bara skinn och ben som skaver och har sig. 

Bild 1, nej jag spänner mig verkligen inte haha. Skulle lite diskret bara ta en bild inne på gymmet. Sa jag att jag suger på att vara diskret? Typ varenda kotte såg vad jag gjorde haha!
Bild2, en mysig höst-morgon-runda i morse med mamma halva vägen och ensam andra halvan, hur vackert är det inte? Dock var det kallt som bara den! Som mamma sa; "det här är inte höst det är vinter!" 
Bild 3, vad tusan ska det här föreställa undrar ni nu, precis vad det föreställer säger jag. 
Chilli aka Biffen nappade sitt första byte idag, bad dog, en liten duva som fick ett förkortat liv och en amstaff bebis som var så stolt så stolt när hon kom fram till husse med "presenten". 
self, self Omninutrition 3phase protein proats gröt höst frukost mysigt amstaff hund pw,


Vad det än är som spökar i mitt palats för tiden så skulle jag uppskatta om det bara kunde ta sitt pick och pack och dra! 
Det började med att middagen blev lidande och gick från att bestå av mat till att bestå av näringsdrycker, igen
Sen kvällsmellis, och nu frukost. 

Den enda gången under dygnets timmar då jag faktiskt känner hunger är vid lunch. Och man kan ju inte precis skylla på att jag är inaktiv eller så heller. 
Visst ND är ju inte precis äckliga (mocca, choklad och kaffe smakerna slinker ju mer än gärna ner, och när man hittar protein berikade blir det ju liksom lite lättare att dricka också än att bara behöva tänka på att det är flytande kalorier) men jag hade ju gärna uppskattat att äta mat för att jag är hungrig och inte bara för att jag 'måste'. Påminner mig alltför mycket om förr i tiden...

Dock har min vikt ångest gått och lagt sig igen, thank god! 
Eller ah, det var jag som slog äs på käften för tusende gången och drog mig upp ut gyttjan ännu en gång och insåg att vikten är fan inget viktigt! 

Mitt nya tränings schema ska jag följa månaden ut, dvs mindre cardio och löpning och mer tung styrketräning, sen får vi se hur jag mår efter det. 
Förhoppningsvis bättre. Och är starkare. 
Och är beredd på att låta cardio tvånget bli slumrandes längst bak i huvudet. 
ibland är kanske min hjärna lite före i utvecklingen. jag vet ingenting helt säkert men när jag väl bestämt mig för något så genomför jag det. om det så skulle råka ta livet av mig i slutändan.
men när hjärnan tydligen ligger steget före kroppen så kanske jag borde fundera på att take it slooow, just for the moment. vilket inte riktigt är min starka sida. allting ska undan, ju fortare ju bättre, alltid ska jag ha saker att göra annars slutar det med rastlöshet som utvecklar sig till panikångest som sedan slutar med att ingenting alls blir gjort.

jag: vad fett det hade varit att testa på något nytt. något sådär riktigt extremt, typ dieta kanske? det har jag velat göra as länge men aldrig kunnat ju.
R kastar en mördarblick rätt i nyllet på mig som säger allt.
R: du kanske borde fundera på att bulka upp dig istället din idiot, bygga upp din muskelmassa innan du börjar dieta bort fettet du inte ens har!

längre än så kom vi inte med vår lilla talkshow. 
bättre försök nästa gång! ni får ursäkta mitt extremt inte så fina face... men lite mer musklemassa hade ju inte suttit fel?