det är ju solklart, jag är en kräfta!...
 
ojojoj vilken dag. tacka gudarna för att jag lärt mig fotmassage för skadade fötter, annars hade jag fan inte kunnat gå nu. jag har varit igång hela dagen känns det som. men underbart är det!
vaknade förvånansvärt tidigt imorse, redan 0700, ovanligt för att vara mig. antingen sover jag inget alls på flera dygn eller så sover jag lä-änge. men orkade inte ligga och dra mig längre än nödvändigt så gick upp och två timme senare käkade jag frukost. hör och häpna.... jag utökade min frukost för första gången på ett år nästan! brukar i vanliga fall bara äta "halvportion" då min aptit oftast ligger på noll om morgnarna, det gjorde den iförsig idag också men det hindrade inte mig.
var sedan ute på en liten pw i 50min och sen var det bara duschen direkt, 25* i solen, jag dog nästan. svettig som gris var jag mot slutet. käkade iaf lunch och drog sedan ut i stan. 
shoppade och tittade i nästan fyra timmar. mot slutet fick jag dock ett litet blodsockerfall och allting bara snurrade, men då var det ändå dags att dra hemmåt för middag så det gick ju bra ändå!
 
väl hemma kom jag på migsjälv med att jag hade ju shopping-förbud. men det handlar "bara" om en 700kr så det kan vi väll se förbi, aiight? dummamia.... 
 
är iaf stolt över migsjälv just nu, alla målen har gått galant och att jag till och med utökat! det är ju typ ett mirakel eller något. inget tvång och inga ögonvittne heller iförsig, men bara tanken på att jag vet om det är ändå en stor sak. för det är ju jag som trallar runt med ångest just nu. 
funderar också på att utmana ännumer ikväll.. tveksam fortfarande men funderar på antingen naturgodis (yoghurt-och choklad dragèer i all ära!) eller någon ny sorts glass som jag aldrig ätit förut. har fortfarande lite svårt för det där med nya livsmedel och ännu större problem har jag med att äta naturgodis. 
ni kommer tycka jag är totalt screwed men får verkligen rysningar genom hela kroppen, gåshud och andningssvårigheter bara jag tänker på naturgodis. det är verkligen asjobbigt, plus att jag bor själv nu så vet inte om jag vågar heller riktigt, skulle jag få panik/ångest är jag ju ensam. 
äsch, får se hur det blir med det. slutar kanske med att jag sitter där med en macka istället till slut? nä, så tråkig ska jag inte vara!
har varit ute och gått och stått en massa idag, typ 80% av hela dagen. ska vikten fortsätta åt rätt håll måste jag kompensera på rätt sätt också.
Hej hej hallå alla morgonpigga. Hoppas ni har vaknat och är pigga och glada! För det kan jag lugnt säga att jag inte är. Eller egentligen är jag väll det.

Befinner mig hursom just nu i Ystad, lever lägenhetsliv helt själv. Bor hos min syster som för nuvarande befinner sig på mitt älskade bornholm hos sin snygga kille med sina söta små änglar (eller inte hehe) till barn. Fick förfrågan om jag ville passa hennes lägenhet i en vecka. Och tja, varför inte? Om det är något jag verkligen måste börja öva på så är det att komma ut lite. I nya miljöer, träna på att äta annorlunda och lära mig att bara för att man inte är i hem-miljö betyder det inte att jag ska börja tramsa med maten igen. 
Åkte hit igår eftermiddags och ska vara här tills söndag, lär förmodligen träffa någon liten stolle när jag ändå är här nu, promenera på stranden, kolla runt i stan (när jag nu lär mig hitta), solasolasola och kanske bada i havet. 
 
Varför jag är uppe såhär tidigt är enbart pga min sömnmedicin, den har börjat slå backut. Funkar bra i några dagar för att sedan göra tvärtom vad den egentligen borde göra. Inte så kul, senast var jag vaken i tre dygn. Utan att vara det minsta lilla trött. Weird. 
Anyway, har hittat två (egentligen fyra) nya saker jag har bestämt mig för att testa i matväg, allt för att utrota anorexins sista spår ur mitt liv. Det är iaf ett "hett" tips till er som inte testat det ännu också, GoGreens nya mixar (låter inte dem goda så säg!) och min favoritglass; två kulor bestående av viol & lakrits (senast jag åt den kombon var jag ca 7 år). Går fortfarande och väger lite fram och tillbaka på om jag ska eller inte, smånojig? No kidding!
Nä, morgoncigg på ingång sedan dags för frukost, hungern är inte som den borde vara nu när man sover sämre.
Nu bor jag inte längre själv. Mina päron kom hem i går typ efter en månad spenderad i Danmark, lite skönt ändå, man slipper städa själv och allt det där. Har också kommit fram till att matinhandling inte riktigt är min grej, i alla fall inte sålänge man ska betala det själv! Nä fy fan vad mat är dyrt att handla idag, speciellt med min jävla specialkost. "Vanlig" mat är kanske inte så farligt dyrt, men som sagt, lakto-ovo-vegetarian plus laktosintolerans och lite smått och gått, det blir rätt dyrt ändå. Men inte ska man klaga inte. 
I'm pretty happy they got food I can eat without getting sick yeah.
För övrigt satt jag igår och lyssnade på den här låten ovan (klicka på bilden, länk) och fick mamma till att också kolla på den. Jag kunde ju såklart inte låta bli att påstå hur otroligt, oförskämt snygg L Marshall är. Och gissa vad jag får för respons på det?
"Jamen påminner han inte lite om Simon?" (Min käre storebror då menade hon.)
 
Plötsligt var han inte lika snygg längre... Men låten spelas fortfarande ganska mycket i mina lurar. Den är ju inte precis heel ny men wtf, har ni inte hört den innan tycker jag att ni gott kan ta er ett klick in!
Också blev man ego nu heltplötsligt också, grrreat! Oredigerad och allt då mitt bildredigerings program inte vill funka riktigt som jag vill, buh.