sådär, då är jag alltså sjukanmäld från jobbet idag. fy fasiken vad det tar emot alltså. jag som aldrig brukar ringa och sjukanmäla mig från saker, det är bland det värsta jag vet. till största del för att jag aldrig brukar vara sjuk!

okej att jag inte har feber, men hör här då;

  • sprängande huvudvärk som har letat sig till öronen
  • borttappad aptit
  • magont 
  • rosslar som attan, när jag pratar låter jag som självaste darth vader
  • ont i halsen, och hostar slem en gång i minuten (med de mest motbjudande färger), likt en katt och dess hårbollar
  • antingen är näsan total stopp, eller rinner det floder, näsblod sisådär en gång per timme
  • allmänt slö och trött hela tiden

 

låter väll bra? 

alltså, jag är inte sjuk! bara väldigt väldigt förskyld. det är lite det som är problemet med mig. mitt immunförsvar är väldigt, onormalt bra (även fått höra detta utav läkare). så jag blir nästan aldrig riktigt sjuk.


för blir man bara ordentligt sjuk, har man också något att tillfriskna från. men är man bara super duper förkyld tar det oftast väldigt lång tid, och man blir typ aldrig helt återställd. i alla fall inte på några månader.

 

så är det för mig och nej, det är inte det minsta lilla roligt. 

har en växande oro och ångest i hela kroppen idag. mest pga att jag vet att jag egentligen skulle jobbat gjort någon nytta, men inte kan pga mitt fysiska mående. och det suger verkligen. 

har kört en dos lugnande/ångestdämpande, slemlösande och några doser smärtstillande. kalla mig druggie!

och får helt enkelt hoppas på att:

  1. jag blir extremt febersjuk så jag kan bli redigt frisk någon gång
  2. att förkylningen blir lindrig så jag är back in track på måndag igen (då det är dans, dans och idrott som gäller och jag tänker inte missa det, comprende!)

 

sitter just nu och snuvar, nyser och hostar om vartannat. halsen är öm och svullen, näsan är helt överstyr och mitt huvud bankar som om någon med ett trumsett har bosatt sig där. likförbaskat pallrar jag mig till skolan och jobbet. allting har ju precis börjat, och iaf sålänge man är som jag behöver man vara med redan i början för att liksom komma in i allt. så jag kämpar tappert på. 
det mesta med de individuella valen verkar ha ordnat sig och jag hamnade på dans och engelska B. rätt chill ändå. på dansen idag var det hiphop som gällde. fy fan vad svårt det faktiskt är!
när man ser en video tänker man liksom: jaha, men lite hopp dit och något litet steg dit. inte så knepigt ju? 
men fuck of för jo, det är rätt jävla knepigt vill jag lova. men det handlar bara om träning, så sätter det sig till slut.


nu ska jag fortsätta kurera mig här med mina nya beroenden; smallville, havrekuddar, våra hemmaodlade plommon, fleecefilten och kolsyrat vatten (jordgubb/lakrits, mango och banan/kiwano).
har även sett att fler där ute är över förkylda precis som jag? så får väll bara säga till er att krya på er era små fjantar och ha det så bra i höstvädret!

när jag väl kommit hem från stallet, duschat och käkat lite kvällsmat fick jag världens ångestattack och ville bara spy, träna, vad som helst som kunde tänkas göra mig lättare igen.
men istället tog jag en liten promenad till affären och köpte, efter många om och men (och bråk med hjärnspöket) ett paket glass för 10kr (om inte kap så säg).

hela vägen både dit och hem gick jag och tänkte en massa pepp tankar som för en gångsskull funkade! känner mig så lättad just nu.

imorgon är det dock tillbaka till skolan som gäller. men för min del har det bara blivit en massa klödd, pga min sjukskrivning för anorexin och mina beteende rubbningar etc, så ska först ta ett snack med rektorn eller dyl som har koll på läget och kan ge mig schema och lite mer info än vad Berga skolan annars brukar ge ut (börja aldrig på Bergaskolan i Eslöv om ni kan slippa! deras information som ska ges ut till elever osv egentligen suger röv!).

och håller alla tummar och tår jag har på att dansen får sin plats på mitt schema, det hade verkligen varit en otrolig peppning för mig. att verkligen börja brinna för någonting igen, fast har ju faktiskt börjat rida igen. underbart det med! men ändå. saknar dansen som en del av mitt liv!