Autumn outfit!

Förutom att jag är helt jävla lost och förälskad i denna outfit jag nyss slängde ihop på fem minuter så sitter jag här med annsiktsmask och letar febrilt efter något, vad som helst, som kan råda bot på min ångest och tjockis-känslor just nu. Mår så jävla dåligt så det finns inte!
Men det ska nu inte gå ut över er, förlåt mig, vad jag egentligen hade behövt är att skriva en några kilometer lång text om hur jag känner och mår och tycker och tänker så jag iaf kunde fått ut lite av all skit som trycker på innifrån. MEN.JAG.FÅR.INTE.FÖR.HON.
Just nu är Hon way more starkare än mig, och det är så jävla jobbigt... Speciellt när jag går runt hela tiden med tanken i huvudet att "Jag dör hellre än fortsätter känna och må så här!"

Men kan istället för er som inte orkade läsa ovanstående säga min direkta anledning till detta inlägg, och det är min enormt stora kärlek till den röda stickade koftan i kollaget.
Ska jag erkänna en pinsam sak? Jag har faktiskt drömt om att jag fick den. Hahaha! Patetiskt?
Men jag är helt jävla kär och bara vill vill vill ha den något enormt mycket, men liksom 400kr för en stickad "tygbit" kan kännas lite mycket kanske?
Hm...

I.LIKE.I.WANT.I.NEED.NOW.
Btw, tröjan är från misselfridge.com om någon undrar och går like I sad på 400kr bara ifall någon jubelidiot skulle få för sig att slänga upp sin feta plånbok till jul och köpa skiten åt mig hehe. & jag och Camilla räknade ut att jag har samma storlek som en 12 åring enligt det engelska size listan. What the fuck liksom? Haha..

Följ min blogg med Bloglovin
Verkligen smickrande kollage huh? Nä det vill jag ju inte påstå precis, osminkad, sjuk och knappt sovit på typ tre nätter!
Men ovan ses i alla fall det nya som fått joina mitt andra skräp i garderoben. En "skogsmulle" grön lång kofta, två transperanta linnen, världens goaste&mysigaste stickade tröja och ett par nya Uggs.
Vilket jag var i stort behov av Ofc.
Med på shoppingvågen åkte också en flytande eyeliner och en naturvit ögonskugga. Sen att jag har hittat ytterligare tre tröjor och ett par skor jag vill ha (Läs: Överlever inte utan!) låter vi vara osagt... *Brukar glida runt, hänga runt, låna pengar*

2011 blir det tjuvarnas jul i SVT - en julsaga i Charles Dickens-anda lyder beskrivningen. Julkalendern utspelar sig i Stockholm i sekelskiftet 1900-tal och handlar om tjuvligan Klappnapparna som gör sig beredda att stjäla varuhusets pengar i julruschen.

- Vi ska spela in i gamla 1800-tals lägenheter i Gamla Stan och på Skansen, bland annat, så vi hoppas att det kommer kännas genuint, säger Lisa Andrae, projektledare.

Huvudrollen spelas av Gustaf Hammarsten som ficktjuven Kurre.  Andra kända skådespelare som medverkar är bla. Elisabet Carlsson och Claes Malmberg.

Inspelningen av kalendern skedde i Februari-Maj 2011.

 

Måste bara dela med mig av en sak till, lite information gällande julkalendern nästa år, dvs 2012! Det är nämligen så att man ska spela in en fortsättning på den gamla och mycket populära julkalendern Mysteriet på Greveholm som sändes julen 1996.

Bildkälla: Peter Wemmert