Hissar!
 • Lussebullar: Det kommer alltid att vara en hit hos mig, det är det godaste som finns!
 • Våren: Som gärna får komma snart, jag älskar den, att kunna gå ut med lite mindre kläder på utan att frysa. Härligt!
 • Smirnoff Ice: Som bara är den godaste drickan.
 • Välgörenhets saker: Eller hur man nu ska säga? Saker som man köper och pengarna går till utrotningshotade djur, t.ex isbjörnarna, tigrarna.
 • Vampyrböcker och filmer: Har alltid varit lite av ett "fantasy-freak" I guess? Men jag får inte nog av dom. :$
 • Veganmat/snax: Älskar att det finns, för det mesta är det nyttigare än vanlig mat oxå!
 • Munkjackor/tjocktröjor: Guds skapelse eller vad? Gärna färglada och fina mönster.
 • Cola: Den bästa "piggna till" drickan, riktigt kall, mumms!
Dissar!
 • Cupcakes smycken: Visst är dom väl söta? Men man ser ut som om man vill bli uppäten mitt på stan. Inte någon hit!
 • Uggs: Jävla skit säger jag bara! Läcker gör dom och dom håller inte värmen heller. Ska man köpa uggs ska det va dom äkta "Ugg Austarlia" för 2 000kr eller vad dom nu går på? Men tvivlar på att dom håller ute vätan mer.
 • Ekonomi problem: Bland det värsta som finns. Inga pengar, Jag dör!
 • Kläder i fel storlek: När man ska köper kläder och dom inte har i ens storlek, typ dom har S men inte xs.
 • Cigg: Man blir beroende och det kostar en massa pengar. Nu ska jag sluta!

Sötaste lilla Kummin!
Så fruktansvärt söt och underbar. Men inte ens du kommer någonsin att ta hennes plats, jag minns allting som om det vore igår.

Fick ett samtal: "Ska du inte säga hejdå till henne då?". Allting bara stanna upp, hela jag stannade upp. Att en liten hund som inte ens var min egen skulle betyda så mycket för mig trodde jag aldrig! Men det gjorde hon, och jag minns hur hela mitt innre gjorde så ont. Det var som om någon satt inne i mitt bröst och repade mig med vassa glasskärvor. Jag tror inte att någon fattade hur mycket hon betydde för mig. Dom flesta brydde sig väl inte direkt, dom trodde väl inte att jag kunde bli så fäst vid henne. Men hur ska jag kunna klandra dom? Inte ens jag trodde det, men det blev jag. Och jag minns hur jag så gärna bara ville försvinna med dig, jag kunde inte fatta att du skulle försvinna dagen efter! Jag låg på sängen och bara stirrade på gamla bilder på oss och sedan på dig, du låg brevid mig och tittade på mig utan att förstå att detta var vår sista stund tillsammans. Det har gått så pass lång tid nu att dom flesta säkert tycker att hon borde vara glömd. Men så fort jag hör hennes namn, eller ens tänker på henne för någon minut så slits hela bröstet upp och klumpen i halsen kommer tillbaka. Och allting bara faller..

Du var den mest speciella jag någonsin träffat, trotts att du var en hund var du den enda som förstog när jag var nere, men du fick mig alltid att le igen. Det var alltid mitt rum du rusade upp till först av allt när du kom hem till oss för att kolla så att jag var hemma. Och ibland var jag inte det, och jag har sånna skuldkänslor för att jag inte tog mer vara på den lilla tiden vi fick tillsammans. Jag skulle varit mer med dig. Jag var inte tillräcklig. Du däremot, täckte hela min värld, du byggde upp mina söndertrasade känslor och helade mitt hjärta. Du fick mina gråa uttmattade ögon att lysa upp på nytt och fick mig att börja andas färg igen! Utan dig hade jag aldrig klarat mig ur den hålan jag befann mig i. Men sjukdomarna och allergierna kom krypandes och skonade inte en centimeter utav dig. Och jag kunde inget göra, bara stå och se på hur dom åt upp dig innifrån. Jag ville hjälpa dig, men det fanns inte hjälp nog åt dig. Där var ingen som kunde göra något, försök efter försök, men det blev aldrig riktigt bra!

Och du tonade bort alltmer, dom tog dig ifrån mig. Och jag kommer aldrig att förlåt dom för det. Tillslut var du så pass sjuk att inget alls fungerade mer. Och du fick somna in... Och förhoppningsvist komma till ett paradis där ingen smärta finns. Och där det finns någon för dig, som också kan täcka hela din värld. För jag, jag antar att jag inte var tillräcklig! Men du och alla minnnena kommer alltid stanna inom mig, du kommer aldrig att bli glömd, det du gjorde för mig var ett mirakel och mirakel glömms aldrig! Det gör så ont att tänka på dig, så ont att ens se dig på bilder... Underbaraste och bästa Diva, du räddade mitt liv och jag älskar dig för det!♥

Den sextonde maj tvåtusenåtta, ett datum som bara orsakar smärta.

Fiilmkväll igår med Systrarna Öhlin, Jarin och Robin. Saltapinnar, surabilar, chilinötter, cola, burn och choklad fick stå för hela kalaset ;) Wups, glömde nämna thaimaten, dom sex friterade räkorna, nummer nio som var för stark, och guldknytena. hahaha! Men gott var det iaf! ;D

Liz "Whats happend to her?"
Caroline "Like you care!"
Liz "Is she drunk?"
Caroline "As a skunk!"
hahahahh.
Citat: The vampire diaries

det blev en gammal bild.