Nu är jag inlagd i Malmö på ätstörningsenhet, blev det i Fredags då jag bara vägde 33kg, fast då var jag på akuten. Igår blev jag hit flyttad. här är så dött! Om någon vill veta hur ett helvete är, så fråga mig. Hell on earth, FY FAN VAD JAG VILL HEM! Hatar detta stället... Erika Öhlin, du är den enda som får mig att fortsätta kämpa. Du är den enda (och din underbara syster såklart) som fortfarande står vid min sida, trotts all skit jag gjort mot migsjälv och andra! JAG ÄLSKAR ER! Öhlin vs Olsen, minns du? <3
Efter en lång dag i Malmö, med klass "kamraterna" (hatar av någon outgrundlig anledning det ordet) men mest Camilla, så sitter jag nu här med en hel påse Chili Cheese Doodles, blodiga knän och fryser så smått.
Men åh åh åh, drack igår också, för första gången på en hel månad min första (och största kärlek) Cola zero igen. Åh att cola kan vara så gott, det är ett olösligt mysterie för mig och Michelle (Will) också tror jag?
Fancy lunch or say what ;)
Fik på Barista (fair trade owauwa)!
Och det här ↑ är vardagsmat för mig. Har alltid enligt allt och alla för bråttom vart jag än ska. Och ja, ni ser ju själv resultatet? Om inte är ni blinda. Kan i alla fall säga att det andra knät ser typ tiotusenmiljonergånger värre ut.
Lilla lilla Mia, när ska du lära dig att du inte alltid behöver stressa till allt och alla? Aldrig? Nää, tänkte väll det!

Tänkte också slänga ur mig lite snabbt att mvg i svenska och g i alla datakruser + vg i näthandel är kirrat klart slut nu, gutt mannen, mycket gutt. ;)
Update; Ska in på vägning i morn (igen), och har jag inte gått i vikt... Tänker inte skriva här vad de sa, för jag kan inte ens själv fatta det. Jag hatar de! Jag hatar mamma som tvingar dit mig!
Lär ju förståss uppdatera här om hur det gått, om jag hinner, får hoppas.... Gud jag vill inte vill inte!

Nu öser regnet ner och det gör mig så fruktansvärt jävla gladgladglad!
Himmlen är alldeles grådaskig och det blåser och är räätt så kyligt, och detta vädret passar bara så perfekt till mitt humör just nu.
Har städat "hela dagen" från klockan typ tolv till fem, sen nu ska jag bara mysa ner mig med datan och Vampire Diaries nya på ingång?

Men shit det regnar ju för fasiken in i mitt rum, måste stänga fönstret, jäävlar mitt rum är härmed nu omdöpt till mini-poolen!
abrazos amigos
"Spent some time with the demon of mine, he said: "I like the way you struggle but you know I'm here to win!"