Alltså framsteg eller vad?
Sa jag inte att Ystad var mitt personliga rehab?
Har ätit så jävla bra idag, mått så jävla bra, varit på sjukt bra humör, mitt mående har för en jävla gångs skull varit STABILT, har till och med konverserat med pappa utan skrik eller bråk!
Och jag kan äntligen äta jordnötssmör (ja den ekologiska varianten med endast nötter och lite salt) utan att vrida mig av ångest efteråt.
Testade till och med något helt nytt till mellis ikväll som aldrig skulle kommit på tal om förut, nämligen rabarber/vanilj yoghurt med Pauluns kakao hallon granola och *trumvirvel* jordnötssmör till det!
FY FAN VAD JAG KÄNNER MIG GRYM IDAG!

Ska snart krypa till sängs med svullen mage som gör ont av någon mysko anledning. Men jag kommer för en gångs skull somna nöjd, stolt, glad och bäst av allt... Jag slipper somna hungrig!

Nu ska denna beniga kropp BORT!

 
Eftersom jag är sådär hemskt dålig på att uppdatera tänkte jag att jag åtminståne kunde dela med mig av lite new hot stuff musik.
 
Och spenderade ju som sagt större delen av mitt lov i Ystad, passade syrrans lägenhet med oväntade ryckningar och slitningar i dörren klockan 0400 på natten. Inbrottsförsök? Eller en full brevbärare? I have no idea men fy fan vad jag var klarvaken efter det iaf. Haha!
Och kattjäveln som min syster envisats med att skaffa har hållt mig vaken större delen av nätterna med sina jävla dumdamp anfall, så kort och gott har jag väll fått si sådär 3 timmar sömn varjen natt sedan i Onsdags. Även fått en del shopping fixat så om jag är lagom sliten, trött och pank nu? Sure chilli!
vill ha lite vår nu...
Idag har jag
♦ varit hyfsat frisk och åkt till skolan.
♦ dansat ett utav de roligaste men samtidigt också jobbigaste passen på länge, house dans för er som undrar.
♦ styrketränat för första gången på länge, mina bortsvultna/obefintliga muskler kan minsan jobba dem med!
♦ äcklats av alla semle-bilder som läggs upp överallt. jag hatar semlor och har alltidalltid gjort!
♦ köpt hem en ny chokladsort som ska testas inom en snar framtid.
Lindt mörk choklad såklart(!) med "Caramel & seasalt", kan antingen vara sjukt god eller också en riktig ren och skär besvikelse, osar av för höga förväntningar här?
varit pepp och allmänt glad på livet. fråga mig inte varför, mina humörssvängningar är skrämmande t.om. för mig som lever med dem. 
♦ Insett att jag vill se filmen Beautiful creatures som snart ska ha premiär. Bänkad i biosalongen då, varför inte? 
Lite så och så har det väll varit idag, sitter iaf på golvet vid brasan och planerar att typ spendera resten av kvällen här. Är ensam hemma, underbart, så fick fixa och äta middagen helt själv också. Var riktigt nära på att tabba mig och skita i det för "det är ju ingen hemma" men peppar peppar, jag tog tag i mig själv och åt ändå!
Imorgon är det "studera hemma dag" så jag ska verkligen försöka få något litet gjort och sluta skjuta på allt, det samlas ju bara på en hög som sedan kommer rasa ner över mig? 
Suger på allt som har med skola, plugg och prov att göra, verkligen jag suger något enormt...
 
Men det ska inte få förstöra mitt goda humör nu nej, har ju jobb sen torsdag och fredag på djuraffären, alltid trevligt att åka dit. Älskar djur, älskar glada människor.
När människor är för dumma i huvudet för att man ska bli klok på dem så tyr jag mig till djuren, för dem är alltid där, dem lämnar inte, sviker inte, lyssnar alltid, ger kanske inte världens bästa svar men dem finns.
Och dem är bäst!