(null)
 
Det var verkligen inget dåligt paket jag ställde mig och packade upp (ur lådan) och ner (i min trunk) inne på Coop i fredags.
Det pissregnade utanför, klockan var nästan sex på kvällen och jag var sådär lagom mystrött efter en hel dag på jobb med frukost buffè, träning, pendling mm.
Att packa upp det tyngsta ur lådan direkt inne på coop är faktiskt något jag börjat göra den senaste tiden när paketen är väldigt tunga. 
Eftersom jag har ganska nära till coop är själva vägen dit och hem med ett tungt paket inga större problem, men trapporna upp till mig....
Det är en helt annan femma.
 
Så att ha tungt på ryggen och lättare i famnen när man bor högst upp i en byggnad underlättar, och ger lite benträning på köpet hehehehe. 
 
(null)
 
Vad hade jag då beställt för spännande?
 
En hel radda med härligheter jag velat testa väääldigt länge men inte direkt brytt mig om att beställa/köpa då jag tycker att det mesta är i överpris klassen bara för att där är en viss stämpel på det.
 
Men med 1/2-2/3 reducerat pris kände jag att jag hade "råd" att slösa lite på något som jag eventuellt kanske inte ens tycker om, logiken? Nada!
 
 
(null)
 
 
PROPERCORN, POPCORN MED SMAK!
 
Tänkte att Estrella har ju redan färdigpoppade popcorn i påse med ostsmak, som dessutom är guuuuudomliga, och riskakor med tvåhundraelva smaker finns ju redan så what’s the big deal?
 
Ingen större deal, förutom att dessa finns i sött, salt & kryddigare smaker.
Lite roligt är det väll också, även om man enkelt kan göra egna smaksatta popcorn, att bara kunna grabba en "färdig" påse när man är lat eller bara allmänt sugen. 
 
Som vanligt när något ska vara "spicy", kommer jag och förstör allt det roliga för alla andra: Mesiga! Var är hettan som bränner i magen liksom?
Men goda, helt klart, godkända!
Faktiskt så pass att jag kan tänka mig att testa deras andra smaker också!
 
Sourcream black pepper, Peanut butter & Almond, Sweet Coconut Vanilla.... mmmhhhh...
 
.
 
PROTEINPRO KEXCHOKLAD/PROTEIN KEX MED HASSELNÖT? (PROBRAND SWEDEN)
Goda, godkända, men föredrar Nicks kexbar. 
Hasselnötssmaken var där, krämig och kexchoklad:ig. 
Men kommer fortsätta hålla mig till Nicks sockerfria eller vanliga hederliga Cloetta kexchoklad i framtiden.
 
.
EKOLOGISKT MJÖLKCHOKLAD MED RUSSIN OCH CASHEWNÖTTER (EGUALE)
Säger väll egentligen sig själv, vanligt choklad, fast eko. 
Himla gott och överpris (enligt mig) bara för att det är ekologiskt.
Men gott. 
Precis som vanligt choklad ska vara!
 
Inte lika smörig i konsistensen som tex Marabou, och cashew + russin + choklad råkar vara en av mina favorit kombinationer såååå, ja. den gick hem hos mig!
 
(null)
 
 
QUESTNUTRITION "NYA" MOCHA CHOCOLATE CHIPS QUESTBAR
Jag vet inte vad dem har försökt framställa här men god var den i varje fall inte!
Den gick att äta. 
Det var allt.
Smakmässigt var den som utspätt kaffe, avsaknaden av chokladsmak var nästan pinsam.
Konsistensen var dock perfekt.
 
Så jag blev ganska lissen i ögat, det är sällan jag tackar nej till Questbars, men denna kommer jag skänka bort, tur det är jul osv snart haha!
 
Missförstå mig rätt, jag älskar kaffe!!!
Men när där står "Mocha Chocolate Chip" förväntar jag mig i alla fall att där ska vara någon form av choklad smak i skiten.
 
.
 
BOUNCE PROTEIN BLISS & CRUSH, BALLS
 
Trodde jag skulle älska älska ääälska dessa,
Kokos + citron, är en kombo jag är helt förälskad i, brukar göra eget gotte med just denna kombination, proteinrika/sockerfria/vanliga/mm..
Samma med Kokos + Macadamia.
 
Det låter ju helt perfekt?
 
Hate to break it to ya`ll..
 
Coconut Lemon smakade helt sjukt bittert. Jag kunde inte ens äta upp den, och det är högst ovanligt att jag inte äter upp något jag påbörjat, verkligen, allvarligt, högst ovanligt. 
Det ska verkligen vara riktigt äckligt då, och denna tog hem det priset.
Fattar inte hur man kan misslyckas med kokos/citron smak-saker?
 
Coconut macadamianöt drog jag mig lite för att smaka efter att Lemon-varianten gjort mig så besviken.
Men såklart kunde jag inte motstå, macadamianötter hallå???? Med kokos???
Också en variant jag brukar köra på själv, då jag älskar macadamia och kokos (-smör, bars, bollar, osv).
 
Den var helt klart bättre än Lemon, men aboslut ingenting jag kommer äta eller köpa igen.
 
Bounce bollarna, båda sorterna här, verkligen, soptunna alt. aldrig-någonsin-köpa-igen material båda två!
 
Verkligen synd då det som sagt, låter sinnesjukt goda, och innehållet är riktigt schysst på dem allihop!
 
 
.
 
Oh well, man kan väll inte få allt här i världen och nu har jag i alla fall testat! 
Jag har min popcorn, kexchoklad och cashew/russin choklad att gotta mig med tills vidare. ;) 

 
(null)
 
"Dessa behåller jag själv!" 
Var den första tanken som slog mig när jag först smakade. 
Och det gjorde jag. Matvrak som man är, ibland, oftast, så fort det handlar om något gott då... 
 
Påminner lite om en biskvi, på utseendet och på hur den är "uppbyggd", fast utan choklad lock. 
Ganska bra dock, ett choklad täcke på dessa hade bara blivit alldeles för mycket! 
 
• Sååå, en seg kakdegsbotten, med smak av salt karamell, hasselnöt, och lite vanilj. 
• En sjukt krämig och sjukt god topping/fyllning som består helt och hållet av sockerfri "nutella", färdigköpt denna gången. 
Man kan då inte alltid göra allting själv heller! 
 
(null)
 
(null)
 
För ca 12 st praliner:
Macros för 1/12 (beräknat med 70g "Nutella" fördelat på 12 - använd mer eller mindre efter smak, tyckte personligen att 70g var lite väl mycket fyllning...):
82 kcal 4,5F 5K 6P
 
 
Kakdeg, botten:
45g hasselnötssmör (ex Kungmarkatta)
En nypa Pink himalayan salt eller vanligt salt 
45g Zero topping Salted Caramel (Bodylab)
50g/1 dl vaniljprotein (jag använde 3phase som är ett blandprotein, men av erfarenhet, tycker jag det "reagerar" likadant som de flesta vanliga vassle protein på marknaden idag)
 
Fyllning:
70g sockerfri nutella hasselnöt/choklad + vit choklad Proteinella
 
 
Rör ihop nötsmör, zerotopping och salt i en liten bunke tills det är helt blandat, en slät och fin "kräm".
 
Rör i ditt protein tills det blir en fastare kakdeg.
Ställ in i kylen en stund om den är lite kletig. 
Ta ut efter ca 30 min då den ska ha stelnat/blivit mer fast i konsistens, och rulla (med fuktiga händer om det behövs) små bollar.
Lägg på bakplåtspapper och pressa försiktigt dem lite plattare. 
 
Ta fram din sockerfria (valfria också för den delen) fyllning och klicka ut valfri mängd på varje botten. 
Platta till lite snyggt eller något med en sked.
 
(null)
 
Jag använde mig av Conscious Chef Hazelnut Cream som jag hade swirlat ihop med HealthyCo Proteinella Vit Choklad
 
 
Ställ nu in dem i frysen någon timme eller två. 
Ta ut dem och ät dem med en gång! ***
 
 
Det bästa med denna kakdeg är just det, att den kan ätas kyld, fryst, rumstempererad, hur som helst! 
Du kan till och med micra/baka den för att få en liten kaka! 
Personligen föredrar jag dem alltid frysta! 
 
 
*** Dessa ska frysas pga att krämen ovanpå ska få stelna och inte kladda så mycket när man sen äter dem. 
Plus att nutellan blir så sjukt mycket godare när den är fryst, än vanlig. 
Testa!  
 
(null)
 
 
 
(null)

(null)

Och med alla fingrar i behåll!