Detta är en sådan enkel sak man kan slänga ihop när suget infinner sig.
Självklart kan du äta den med en gång, utan att frysa den, men vill man ha glass, ja då fryser man den! 

Eller mixar med isbitar i mixer, men ett tips är då att göra dina "swirls" efteråt, fast bryr du dig inte om hur den ser ut så bara mixa på du! 

Tycker vi börjar receptet med lite viktigheter såsom: 
1, Vilken yoghurt som helst bör funka, sålänge det inte är lätt/light yoghurt, blir bara blask av hela slasket då! 
Och använd inte kvarg!! Det bidrar med en lite sur/besk smak som inte hör hemma i glass! 
2, Whey proteinet jag använder här (restore.se - Rare Products Pure Whey) har en underbar smak som verkligen gör denna glass fulländad! 
Fritt från laktos, kemikalier och sötat med stevia, tycker verkligen ni ska testa det! 
3, Sukrin gold är inget måste, går att använda annan sötning, men för att få karamell smaken/swirls krävs det Sukrin Gold eller kokos/annat brunt socker. 

• 360g Alpro Soya Yoghurt Naturell**
• 1 skopa Body Science Vanilj Kasein 
• 1 skopa Rare Products Pure Whey - Créme vanilla (går att köpa på restore.se)
3-4 msk sukrin gold


Börja med att mosa ner kasein i yoghurten försiktigt, vispar du med en gång kan du räkna med att du har flygande kasein pulver i hela köket. 

Därefter rör du i whey proteinet. 

För att få bort klumparna som uppstår mosar du antingen vidare med gaffel (I did) eller kör igenom hela sörjan med elvisp! 

När du har en klumpfri 'vaniljkräm' kan du hälla upp den i den burk du tänkt frysa ner den i. 
Ta ca 3 msk sukrin och swirla i, ända ner till botten, den får ju gärna se lite lyxig ut så ta gärna en extra matsked och swirla den bara på ytan. 

Sen ställer du den i frysen med lock, i ca 2 timmar? 
Höll ingen koll på tiden här. Min stod nog inne i 3 timmar till och med. Dock tinade jag den en stund innan jag åt den. 

Men så himla god! 

Vanilla Caramel Swirl Protein Ice Cream

ätbart & recept Kommentera
Detta är en sådan enkel sak man kan slänga ihop när suget infinner sig.
Självklart kan du äta den med en gång, utan att frysa den, men vill man ha glass, ja då fryser man den! 

Eller mixar med isbitar i mixer, men ett tips är då att göra dina "swirls" efteråt, fast bryr du dig inte om hur den ser ut så bara mixa på du! 

Tycker vi börjar receptet med lite viktigheter såsom: 
1, Vilken yoghurt som helst bör funka, sålänge det inte är lätt/light yoghurt, blir bara blask av hela slasket då! 
Och använd inte kvarg!! Det bidrar med en lite sur/besk smak som inte hör hemma i glass! 
2, Whey proteinet jag använder här (restore.se - Rare Products Pure Whey) har en underbar smak som verkligen gör denna glass fulländad! 
Fritt från laktos, kemikalier och sötat med stevia, tycker verkligen ni ska testa det! 
3, Sukrin gold är inget måste, går att använda annan sötning, men för att få karamell smaken/swirls krävs det Sukrin Gold eller kokos/annat brunt socker. 

• 360g Alpro Soya Yoghurt Naturell**
• 1 skopa Body Science Vanilj Kasein 
• 1 skopa Rare Products Pure Whey - Créme vanilla (går att köpa på restore.se)
3-4 msk sukrin gold


Börja med att mosa ner kasein i yoghurten försiktigt, vispar du med en gång kan du räkna med att du har flygande kasein pulver i hela köket. 

Därefter rör du i whey proteinet. 

För att få bort klumparna som uppstår mosar du antingen vidare med gaffel (I did) eller kör igenom hela sörjan med elvisp! 

När du har en klumpfri 'vaniljkräm' kan du hälla upp den i den burk du tänkt frysa ner den i. 
Ta ca 3 msk sukrin och swirla i, ända ner till botten, den får ju gärna se lite lyxig ut så ta gärna en extra matsked och swirla den bara på ytan. 

Sen ställer du den i frysen med lock, i ca 2 timmar? 
Höll ingen koll på tiden här. Min stod nog inne i 3 timmar till och med. Dock tinade jag den en stund innan jag åt den. 

Men så himla god! 

Denna goda kvarg! 

När den släpptes rynkade jag bara på näsan, liksom: hallon? kvarg? 
Det kan man ju göra hur lätt som helst hemma! 
Flavdrops, hallon, funlight etc. 
Men igår när jag (som vanligt) susade förbi laktosfria hyllan och såg den för 1511 gången så bara råkade jag snappa åt mig en. Hade en längre teori lektion på körskolan som väntade och behövde något att äta efteråt, där glömdes den kycklingen bort. 
Och den var god! 
Smakade nästan som mjukglass, fast såklart med kvarg-smaken kvar. Den där lite sura/torra/den-som-kräsna-folk-inte-tycker-om. 

Jag föredrar naturell kvarg alla gånger! 
Kan äta en hel burk naturell kvarg rätt upp och ner bara sådär. Inga tillbehör. Inte ens kanel. 
Älskar det! 
Smakar som tjock filmjölk! 
Ren kärlek! 

Men att dränka den i Chemical Farms pannkaks sirap/sukrin gold/kanel/hallon/pb2/kokosmjöl/whatever är inte helt fel det heller! 

Men ibland vill man bara testa lite nytt! 
Råkade visst köpa på mig ytterligare två burkar efter det och ja... Magen blev väll inte helglad på mig om vi säger så. 

Med vänlig hälsning, Ballongmagen. 

Kvällsburken med Wake Up i favorit shakern som aldrig sviker aka läcker!!!! 

1-0 Lindhals VS Skeptikern

ätbart & recept En kommentar

Denna goda kvarg! 

När den släpptes rynkade jag bara på näsan, liksom: hallon? kvarg? 
Det kan man ju göra hur lätt som helst hemma! 
Flavdrops, hallon, funlight etc. 
Men igår när jag (som vanligt) susade förbi laktosfria hyllan och såg den för 1511 gången så bara råkade jag snappa åt mig en. Hade en längre teori lektion på körskolan som väntade och behövde något att äta efteråt, där glömdes den kycklingen bort. 
Och den var god! 
Smakade nästan som mjukglass, fast såklart med kvarg-smaken kvar. Den där lite sura/torra/den-som-kräsna-folk-inte-tycker-om. 

Jag föredrar naturell kvarg alla gånger! 
Kan äta en hel burk naturell kvarg rätt upp och ner bara sådär. Inga tillbehör. Inte ens kanel. 
Älskar det! 
Smakar som tjock filmjölk! 
Ren kärlek! 

Men att dränka den i Chemical Farms pannkaks sirap/sukrin gold/kanel/hallon/pb2/kokosmjöl/whatever är inte helt fel det heller! 

Men ibland vill man bara testa lite nytt! 
Råkade visst köpa på mig ytterligare två burkar efter det och ja... Magen blev väll inte helglad på mig om vi säger så. 

Med vänlig hälsning, Ballongmagen. 

Kvällsburken med Wake Up i favorit shakern som aldrig sviker aka läcker!!!! 
Rätt onajs face men hello, woke up like disss! OCH JA DET ÄR SANNING MEN IBLAND HAR MAN FAN TUR! 
Så fuck dem på instagram som bara "nä folk som fotar & skriver så ljuger, dem står i spegeln och fixar sig först, i alla fall alltid lite gran." 
Sure, some people does. 
I am not "some people"! 


Kasein - (ja vi ÄR i Sverige, squat? Deadliiiifts? Casein? Jamen KNÄBÖJ MARKLYFT & KKKKASEIN MAN TACKAR!) - kanel & vaniljpudding gröt, underbaraste jag någonsin gjort, härligt också när man skriver till någon och tipsar när dem skriver att deras gröt med whey protein inte blir god, sen gör dem den och bara "bästa idén jag fått ever!" 
Jomen tack för creden liksom... 

No filter No problem! 
Fattar mig inte på folk på instagram, vad tror dem filter är till för?
Ja precis! 
Att användas! 

Personligen kör jag oftast på lätta filter, lite mer ljus eller mer mörka. Men kör man skuggning+mörkning+linjer osv för att förtydliga magrutor mm. så kan det ju vara lite bekräftelsewanties, men vad är problemet med det? 
Vill dem göra så, låt dem för tusan göra det! 
Sålänge inte ni gör det själv, så bara låt det vara! 

Jag gör det inte särskilt ofta (lägger 10 filter för att magrutor mm ska synas mer) men något litet insta-fjant-filter kör jag nästan alltid på. 
Är vi klara med det nu? 
Bra! 

Återigen, no filter no problem! 
Problem? 
Leave this blog...

Älskar för övrigt pumpen man får i axlarna. Åh vad jag älskar den! 

Liten seger dans efter axelpasset med mindre pump, snarare jäkligt döda axlar, körde bröst dagen efter. 
Ingen bra idé, axlarna är så döda dem bara kan bli! 


Look mad? 
That's the way I feel. 
Dålig månad, dålig mage, dålig Mia. 

Med vänlig hälsning, 
Dumma mig 
Aggressivt inlägg detta blev, förlåt..? Fast bara lite, behöver spotta och fräsa lite ibland. 

No filter No problem

reflektioner Kommentera
Rätt onajs face men hello, woke up like disss! OCH JA DET ÄR SANNING MEN IBLAND HAR MAN FAN TUR! 
Så fuck dem på instagram som bara "nä folk som fotar & skriver så ljuger, dem står i spegeln och fixar sig först, i alla fall alltid lite gran." 
Sure, some people does. 
I am not "some people"! 


Kasein - (ja vi ÄR i Sverige, squat? Deadliiiifts? Casein? Jamen KNÄBÖJ MARKLYFT & KKKKASEIN MAN TACKAR!) - kanel & vaniljpudding gröt, underbaraste jag någonsin gjort, härligt också när man skriver till någon och tipsar när dem skriver att deras gröt med whey protein inte blir god, sen gör dem den och bara "bästa idén jag fått ever!" 
Jomen tack för creden liksom... 

No filter No problem! 
Fattar mig inte på folk på instagram, vad tror dem filter är till för?
Ja precis! 
Att användas! 

Personligen kör jag oftast på lätta filter, lite mer ljus eller mer mörka. Men kör man skuggning+mörkning+linjer osv för att förtydliga magrutor mm. så kan det ju vara lite bekräftelsewanties, men vad är problemet med det? 
Vill dem göra så, låt dem för tusan göra det! 
Sålänge inte ni gör det själv, så bara låt det vara! 

Jag gör det inte särskilt ofta (lägger 10 filter för att magrutor mm ska synas mer) men något litet insta-fjant-filter kör jag nästan alltid på. 
Är vi klara med det nu? 
Bra! 

Återigen, no filter no problem! 
Problem? 
Leave this blog...

Älskar för övrigt pumpen man får i axlarna. Åh vad jag älskar den! 

Liten seger dans efter axelpasset med mindre pump, snarare jäkligt döda axlar, körde bröst dagen efter. 
Ingen bra idé, axlarna är så döda dem bara kan bli! 


Look mad? 
That's the way I feel. 
Dålig månad, dålig mage, dålig Mia. 

Med vänlig hälsning, 
Dumma mig 
Aggressivt inlägg detta blev, förlåt..? Fast bara lite, behöver spotta och fräsa lite ibland.