Sandra <3 Mia
TJEENA ALLA FANS SANDRA ÖHLIN HÄR! :D hihi, alla vill ju känna sig som en kändisbloggare ibland (a)
Men iallafall , just nu sitter jag här hos Mia olsen världens underbaraste människa! en vän som alla vill ha, tro mig!
Hon är som en ängel utan vingar! tihi

& vad hade vi tänkt göra en sådan dag som denna? varför inte bara klä ut sig & vandra sig ut och köra lite BUS ELLER GODIS?! för det är ju trots allt halloween!
Men ja, vi får väl allt se vad denna kvällen bjuder på! :)
blir väl antagligen att mysa till det lite med varmchoklad & en bra film kanske? vi får laaa se.

Men nu ska jag inte underhålla ert allt för mycket (a)
kan man se mig som en bloggare ändå, njaä?! är inte direkt den som kan sätta sig & skriva ut nästan hela sitt liv på en blogg som vissa kan, men det är ju inge fel med det, alltid kul att läsa :)

& ja, såklart ska ni få en bild på mig! var beredda.

PUSSSS & KRAM & hoppas alla får en bra kväll, för det ska iallafall jag ha! :)
Verkar som alla firar Halloween redan idag? Rätta mig om jag har fel men såhär ser det ut enligt vad jag vet:Så ni har ingenting att fira förrns på söndag egentligen hörrenini!? Jaja, lär väll få önska er "Happy Halloween!" idag endå eftersom så många firar det idag. Eller ja, "firar".
Hela dagen idag har iallafall gått åt till å vara i Malmö och Lund, kom hem för en stund sen och fick hjälpa min bror med att bära ut datan i bilen mm. för det är lan inatt!
Jag slänger in några av mina nya favorit låtar, (Jag vet jag ändrar mig tjugofyrasju) så ni får se vad jag tycker får det att ånga om fötterna inatt/kväll! ;)

Från och med nu är jag chiuaua ägare!
Kul va? Lite jobbigt kanske bara när jag numer komer ha två små hundar att gå ut med om morgnarna, men det fixar väll sig. Tova (nakenhunden) verkar ta den lilla nykomlingens ankomst helt fine. Skönt ju, Tova är ju som hon är emot andra hundar. Den enda hon gillar är typ sig själv! :)

Och idag åkte Sandra och Erika hem, dom har varit här nu och förgyllt heela min helg, vi har skrattat, knäppat oss och bakat kladd muffins, dom blev goooa!
Så efter dom hade åkt, kom Simon, Cissi och Tim hit. Det är kult! (:

Är hon inte bara super söt?

(Bilderna lånade från Cissis fejsbok.)