Sov inte riktigt så gott som jag trodde jag skulle göra. Men det var obeskrivligt skönt att äntligen få lov att sova i min egen säng! Gudomligt!
Snart 12.30 blir det tandläkaren, problem med tänderna check. No fun.
Förlåt så mycket för dåligt med bilder, men what to do? Kan inte precis hitta på så mycket när man är inlagd, inte ens när man är hemma på perm får man göra mycket.
Men bara känslan av att vara hemma är så jävla underbar!♥ Vill aldrig tillbaka dit, men redan klockan 15 ska vi sätta oss i bilen för att återvända to the hell hole! Hata!
Det första man hör när man kommer hem är hur hundarna gnäller och har sig, man kommer in, blir överfallen och får några inte så feta hundpussar, tar första cigen på innergården, plockar undan lite på rummet och tänder musik så högt att högtalarna knastrar.
Öppnar fönsterna på fullt och bäddar min säng och känner hur hjärtat sakta går i bitar medans tiden rullar på för fort.
Varje minut, varje sekund här är dyrbar slösad tid.

Jag kunde ju ha gått ut och gått lite för långt, i lite för lite kläder, komma hem, svettig och flåsande.
Med lila och blå kropp.
Kunde ju proppat mig full med ångestdämpande sedan deckat i sängen runt tre på natten.
Sovit till tre dagen därpå, sedan gett mig ut och gått igen.

Missfärgad kropp, missfärgat liv, misspassande människa.

Fast nä.
Nu ska jag fan se till att komma ut från den jävla behandlingsavdelningen (eller akutavdelningen som jag är på just nu).
Jag ska komma ut!

Jag ska sluta försöka överleva
Och börja leva!

Har halvdags-permis ikväll till imorn klockan två cirka. Skönt som fan kan jag säga!
Idag stänger behandlingsavdelningen för sommaren. Får jag komma hem för de tror ni? Nä, drömma går ju... Jag ska istället bli flyttad till en jävla akutavdelning. KUL FUCKING JÄVLA SOMMARLOV ELLER? Jag hatar detta stället, vill fan bara bort. Var fan som helst men inte här, inte på nåt jävla "psykhem" överhuvudtaget! Hoppas ni andra får en värd sommar iaf med mycket sol, bad, glass, fest och grillning. För det får inte jag iaf...