Glass glass glass!
Kan man någonsin få för mycket?
Till och med när vi har hösten mitt i sommaren här i Sverige så envisas jag med att stå och nalla ur frysen. Trots att händerna blir blå och jag måste dra tjocktröjan ända upp till nästippen, så slutat jag inte.
Glass alla tider på året!

 

Men sen å andra sidan är det inte alltid man (läs: jag) vill ha en hel bunke med glass i frysen, för då slutar det allt som oftast med att hela den där bunken hamnar i magen, oavsett storlek.

Så vad är då inte bättre än några mer "portions - size - vänliga" alternativ?
Som är minst lika goda som den vanliga!

 

Dessa gjorde jag i silikonmuffinsformar då dem släpper hela och fina från formen och man slipper pilla loss eventuella pappers rester från sin glass, vilket kan ses som...
Mindre aptitligt.

High protein peanut butter ice cream cups (vanilla white chocolate)
6 st

Ingredienser:
50g vanilla white chocolate whey protein*
100g Lindahls vanilj kvarg
2-3 msk osötad mandelmjölk
Ev lite extra sötning om ditt protein inte är tillräckligt sött

Ca 60g crunchy salt jordnötssmör**

 

Gör såhär:
I en liten bunke rör du ihop protein med kvarg och sötning, ha i några matskedar mjölk om du tycker det behövs.
Jag brukar föredra att ha i ovannämnda mängd för att protein och kvarg lättare ska "gå ihop".

Fördela smeten i 6 silikonmuffinsformar och klicka därefter i jordnötssmör i varje.
Med hjälp av en kniv gör du sedan lite snygga swirls samtidigt som du trycker ner jordnötssmöret lite i själva cupen.

Ställ i frysen och frys minst en 2 timmar, och ät sedan precis när det passar dig!

 

Liten notis!

* Vanilj & vit choklad proteinet är från Fitnessguru, men vilket protein som helst funkar, så länge det är vassle!
Som ni kan se på bilderna ovan har jag även gjort med choklad, addera gärna en extra matsked kakao eller choklad stevia droppar i då för det där lilla extra!

** 60g är inget ni ska bry er om egentligen, ös i med vilket frö-eller nötsmör som passar dig: cashew, mandel, pumpa, solros, pistage, alla funkar.
Men ett måste i dessa cups är att ditt val av smör är crunchy och saltat!
Den brytningen mot allt det söta, krämiga gör dessa cups oemotståndliga!

 

High protein peanut butter ice cream cups!

Lindahls Kvarg Kommentera

Glass glass glass!
Kan man någonsin få för mycket?
Till och med när vi har hösten mitt i sommaren här i Sverige så envisas jag med att stå och nalla ur frysen. Trots att händerna blir blå och jag måste dra tjocktröjan ända upp till nästippen, så slutat jag inte.
Glass alla tider på året!

 

Men sen å andra sidan är det inte alltid man (läs: jag) vill ha en hel bunke med glass i frysen, för då slutar det allt som oftast med att hela den där bunken hamnar i magen, oavsett storlek.

Så vad är då inte bättre än några mer "portions - size - vänliga" alternativ?
Som är minst lika goda som den vanliga!

 

Dessa gjorde jag i silikonmuffinsformar då dem släpper hela och fina från formen och man slipper pilla loss eventuella pappers rester från sin glass, vilket kan ses som...
Mindre aptitligt.

High protein peanut butter ice cream cups (vanilla white chocolate)
6 st

Ingredienser:
50g vanilla white chocolate whey protein*
100g Lindahls vanilj kvarg
2-3 msk osötad mandelmjölk
Ev lite extra sötning om ditt protein inte är tillräckligt sött

Ca 60g crunchy salt jordnötssmör**

 

Gör såhär:
I en liten bunke rör du ihop protein med kvarg och sötning, ha i några matskedar mjölk om du tycker det behövs.
Jag brukar föredra att ha i ovannämnda mängd för att protein och kvarg lättare ska "gå ihop".

Fördela smeten i 6 silikonmuffinsformar och klicka därefter i jordnötssmör i varje.
Med hjälp av en kniv gör du sedan lite snygga swirls samtidigt som du trycker ner jordnötssmöret lite i själva cupen.

Ställ i frysen och frys minst en 2 timmar, och ät sedan precis när det passar dig!

 

Liten notis!

* Vanilj & vit choklad proteinet är från Fitnessguru, men vilket protein som helst funkar, så länge det är vassle!
Som ni kan se på bilderna ovan har jag även gjort med choklad, addera gärna en extra matsked kakao eller choklad stevia droppar i då för det där lilla extra!

** 60g är inget ni ska bry er om egentligen, ös i med vilket frö-eller nötsmör som passar dig: cashew, mandel, pumpa, solros, pistage, alla funkar.
Men ett måste i dessa cups är att ditt val av smör är crunchy och saltat!
Den brytningen mot allt det söta, krämiga gör dessa cups oemotståndliga!

 

Tänkte kanske se om detta kunde vara en keeper..? 
Startar gärna 2000 projekt men av någon anledning har jag alltid haft svårt för avslut. 
Slut. The end liksom. 
Hur roligt är det? 
Men som sagt, om jag så bara lyckas hålla detta Sunday snapshots en gång i månaden är jag nöjd! 

Alla börjar vi någonstans right? 
Instagram, protein/nytto-bak och träningen är nog det enda jag påbörjat som ser ut att aldrig få ett slut


Min nya favvo kvarg från Lindahls såklart; blåbär
Varför jag aldrig testat denna innan vet jag inte, varit skeptisk av någon anledning? Men fy på mig. Kritikern nummer ett här, gå och häng dig! 

Mammas veganska tårta, ej sockerfri dock, men lika god för det! 

Tysklandstripp och massa saft, he he. 


Parmesan och chilli panerad kyckling med kamutvete sallad kokt med körvel och hickory, alltså hur gott? 
Kan vara det godaste mealpreppet jag någonsin slängt ihop. Ärligt talat. 

Team Lindahls varehärja! 

Min fjollvovve Gucci och mammas fina naglar efter att jag fått (läs: blivit smått tvingad) gå lös på dem efter hennes önskemål. 


JAG SKA BÖRJA DRICKA VIN!!!! 
Jag som hatar allt vad vin heter. 
Nä men en har tydligen bestämt sig för att det ger extra mysfaktor att krypa upp i soffan med ett glas vin, eller ha till middag. 
Nä men, när det står "med päron melon" så blir man ju ändå nyfiken? 

Marklyftar midsommar! 

Lemon cheesecake ProPud som ej levde upp till mina förväntningar. Men kokoschips med havssalt vägde upp allt! 

Klänning. For once... Wow. 
Den satt på i hela 2 timmar innan den åkte av och under den gömde sig träningsshortsen och topp, bara tröja på and I was ready to go! 


Precis sådär. 
Och råkost med salladskyckling.. 
Rå blomkål, morot, broccoli, körsbärstomat, blandsallad, strimlad kål, kan vara bland det absolut godaste jag vet! 


Lite mycket flexande som vanligt har vi också hunnit med såklart


Mitt kaffedrinkar är tillbaka. 
Eftersom jag försökt, och faktiskt lyckats, dra ner på mitt koffein intag gällande Celsius, pwo, Nocco och allt annat "skit". Så ersatte kaffe den delen.

Särskilt min onspot klockrena protein kaffe latte!!! 

Den ovan med Walden Farms "kaffegrädde" var ingen hit alls. Gick att dricka liksom. Inte mer än så. 
Ska däremot ha French Vanilla på min vaniljkvarg ikväll, för herrejävlar vad den smakade söööööt gudomlig vanilj! 


Och slutligen, en stor sommar favorit! 

SATURDAY snapSHOTS

alla dagar En kommentar
Tänkte kanske se om detta kunde vara en keeper..? 
Startar gärna 2000 projekt men av någon anledning har jag alltid haft svårt för avslut. 
Slut. The end liksom. 
Hur roligt är det? 
Men som sagt, om jag så bara lyckas hålla detta Sunday snapshots en gång i månaden är jag nöjd! 

Alla börjar vi någonstans right? 
Instagram, protein/nytto-bak och träningen är nog det enda jag påbörjat som ser ut att aldrig få ett slut


Min nya favvo kvarg från Lindahls såklart; blåbär
Varför jag aldrig testat denna innan vet jag inte, varit skeptisk av någon anledning? Men fy på mig. Kritikern nummer ett här, gå och häng dig! 

Mammas veganska tårta, ej sockerfri dock, men lika god för det! 

Tysklandstripp och massa saft, he he. 


Parmesan och chilli panerad kyckling med kamutvete sallad kokt med körvel och hickory, alltså hur gott? 
Kan vara det godaste mealpreppet jag någonsin slängt ihop. Ärligt talat. 

Team Lindahls varehärja! 

Min fjollvovve Gucci och mammas fina naglar efter att jag fått (läs: blivit smått tvingad) gå lös på dem efter hennes önskemål. 


JAG SKA BÖRJA DRICKA VIN!!!! 
Jag som hatar allt vad vin heter. 
Nä men en har tydligen bestämt sig för att det ger extra mysfaktor att krypa upp i soffan med ett glas vin, eller ha till middag. 
Nä men, när det står "med päron melon" så blir man ju ändå nyfiken? 

Marklyftar midsommar! 

Lemon cheesecake ProPud som ej levde upp till mina förväntningar. Men kokoschips med havssalt vägde upp allt! 

Klänning. For once... Wow. 
Den satt på i hela 2 timmar innan den åkte av och under den gömde sig träningsshortsen och topp, bara tröja på and I was ready to go! 


Precis sådär. 
Och råkost med salladskyckling.. 
Rå blomkål, morot, broccoli, körsbärstomat, blandsallad, strimlad kål, kan vara bland det absolut godaste jag vet! 


Lite mycket flexande som vanligt har vi också hunnit med såklart


Mitt kaffedrinkar är tillbaka. 
Eftersom jag försökt, och faktiskt lyckats, dra ner på mitt koffein intag gällande Celsius, pwo, Nocco och allt annat "skit". Så ersatte kaffe den delen.

Särskilt min onspot klockrena protein kaffe latte!!! 

Den ovan med Walden Farms "kaffegrädde" var ingen hit alls. Gick att dricka liksom. Inte mer än så. 
Ska däremot ha French Vanilla på min vaniljkvarg ikväll, för herrejävlar vad den smakade söööööt gudomlig vanilj! 


Och slutligen, en stor sommar favorit!