Nyligen vart det adventsmiddag här, nu är det lite chill och ikväll julkonsert. Och snön ligger fortfarande kvar och snöar emellanåt. Går inte att beskriva hur glad jag är för det, trotts min feber. Nä, nu ska jag bege mig ut i kylan och shoppa lite. Pice.


Tjosanhoppsan!

För er skadeglada tänkte jag bara meddela att jag just nu sitter med feber, nästan 39°. Och jag har en rejält svullen hals, som gör att jag varken kan äta och knappt dricka. Jag kan fan inte ens röka ;o Livet är traumatiskt!
Men har i alla fall fått i mig ett helt glas alvedon, så jag kan gå nu utan att huvudet känns som en cementklump, och jag åt nyss en fet portion grönsaks/pastasoppa. Mums, det gick ner på direkten. Antagligen tack vare alvedonen, det var något starkt skit som egentligen är mammas, ja hon har kommit hem nu, men jag tog det endå. Snacka om smärtstillande wiiho!
Men smärtan kommer tillbaka snart, jag känner det i bakhuvudet.
Nä nu blir det att gå ut och se om jag kan få röka för min hals, eller om det inte alls går. Poor Me!

Ska knarka Hairspray (film) & Simpsons snart hade jag tänkt.
PEACE OUT PEOPLE!
Idag är det exakt en månad till julafton och ca sex dagar tills första december! Kan inte längta mer än vad jag redan gör!
Julbak (som jag visserligen tjuvfuskat med), pynt, julstök, julmarknad, god mat, stämningen, magin och inte får jag glömma julklapparna :) och sen att vara ledig i tre veckor det är ju verkligen heller inget fel med det!

Och igår kom den efterlängtade riktiga snön hit, så när jag vaknade var det alldeles vitt ute. Taken, till och med gatorna. Snö! Jag älskar snö, så länge det är just snö. Slask och skit kan jag klara mig utan. Men riktig snö under hela julen och lite till, det är underbart! Även snöstormarna är sååå mysiga, sålänge man håller sig inne!
Nä får gå ner och säga hejdå och lycka till till mamma som ska till sjukhuset nu...
Hoppas ni får en mysig och alldeles överträfflig vinterdag! Njut av vädret!
För det är det värt.

PEACE OUT YOU BEAUTIFUL THINGS!