Köp 3 betala 2 
 
Gäller tom söndag 1/3 -2015 
 
(Gäller bara igenom www.swenutrition.com - fraktfritt / inom Sverige ) 
Instagram @ swenutrition 


Min pärla, skinande ren efter en dusch som hon för övrigt inte alls tyckte var så rolig. Och pälsglans! 
 

Förfest ~> utgång. 
WTF happened to my arm? 

Förfesten var dock tjugo gånger roligare än utgången, dock träffade man oväntat folk, Linnea (förlåt jag stavar säkert fel nu) & gamla skol/klass/jobbe peeps! 
Och nä, vi var inte bara fyra pers som det ser ut på bilden haha, men palla fota 24/7 (säger hon som vanligtvis fotar allt och ingenting)
Hade iaf en fett rolig kväll ändå. 
 

Fick klämt in en mindre charmig ego bild, såklart på toan... 
Visa alla sidor av sigsjälv eller. 
 
'Dagen efter cravings' 
Inte för att jag var särskilt bakis eller något. Men spelar ingen roll om jag så bara dricker lite lite, sprit ger mig cravings, knasiga sådana, inga pizzor, burgare, godis här inte.
Kalkon, pizza/ost/sour cream onion riskakor, fräscha drickor, massa Loka ananas/jordgubb, kyckling & toffee gröt med linfrö är mina stora laster just nu! 
Wakeup från Swenutrition!
 
Och sen hjälpte det ju inte att jag skulle dela rum med en viss person som snarkade som en griskulting två timmar i sträck fast jag gick upp x antal gånger, sparkade och slog på han. Han vaknade inte ens! 
Så klockan 0600 på morgonen gav jag upp, rullade ihop min madrass, täcke, kudde och gick ut och lade mig i vardagsrummet med min fulla bror i soffan, en annan herre också i soffan (hur fick dem ens plats?) och lade mig golvet, där jag inte fick mkt sömn heller. 
Hundar och deras jäkla behov av klappar och gos. Mysigt visst visst. Men fan inte när man vill sova!! 
 
Men man kan inte vara arg särskilt länge på de små liven. 
Vi delade på lite kyckling (post picture), hon pussar på allt som hon kommer åt, med eller utan mat som lockbete haha.
 
Mega frulle är givet när man är hungrig som en varg, klockan ett på eftermiddagen (rutiner var det va?) som bestod av både kalkon-och kyckling skinka, gröt och nocco namnam.
Sen fick jag ett av mina väldigt vanliga cp ryck, städade, diskade, gick och handlade till latherrarna som bara låg deckade i soffan och glodde på tv... 
Fixade vidare, storhandlade (till mig! På Willys bästa placet ju haha) och sen var det hemgång som gällde. Mindre roligt. 
Vill flytta flytta flytta nuuuu! 
 
...
 
Har varit hemma sen klockan tre idag tror jag, sedan dess har jag bara latat aka: duschat, packat upp, mealpreppat lite, tvättat oooooch nu har jag precis käkat kvällsmat. 
Kunde seriöst knappt sitta ner den tiden det tog för mig att äta, har sån grym träningsvärk i bak/framsida lår och rumpa. Härligt! 
Vääääääääääääx!!!!!!!!!!!!! 
Världens sämsta (?) bloggare/instagrammare här ja. Lovade att dela detta receptet i julas, men vad kom ivägen? Min hjärna eller min rastlöshet som gör att jag tänker så mycket att jag lätt glömmer. 
I vilket fall som så glömdes detta gottiga receptet bort bland de nyttiga och onyttiga bakverk som bakades i julas. 
Men vem har sagt att det måste vara just till jul? 
Liksom kanel har jag på gröten dagligen! 
Och mandel, vem käkar inte det året runt liksom? Eftersom detta kladdades ihop 5 minuter innan bussen gick jävla tidsoptimist!!! så glömde jag såklart: 

• degen kan vara lite kletig och jobbig att ha å göra med beroende på proteinet du använder, så blir den väldigt kletig kan du enkelt bara tillsätta mer mjöl.
• fukta händerna lite lätt när du ska ta bit för bit och rulla ut på bordet (jag hade silikonmatta under, annars kan man, om det behövs, ha en smula mjöl på bakbordet).
• rulla till små korvar, forma sedan till små bågar, eller bara bollar som du sedan plattar till. your choice! 

Jag använde lite för lite mjöl första gången, så de på bilden, blev lite fula, eftersom degen var för kletig så var de svårare att forma. 
Gjorde en till sats och hade som sagt lite mjöl (gjorde en kombo på kokos & mandelmjöl mums! men använd vilket mjöl du vill här) på bakbordet och vips blev dem hur.fina.som.helst! 

Smaklig spis! 
Eller ska jag säga smaklig kaka? 

Hela denna godheten försvann på mindre än ett dygn, meningen var att jag skulle smaka en, möjligtvis tre, men ja, gott är gott right? 
Och macrosen är inte helt knasiga heller så GO FOR IT!