Kvällen blev över alla förväntningar, för att vara en helt vanlig och trist Söndag. Träffade Jessica vid fyra tiden, stack och hämtade upp Julle, sen hem till J i Eslöv och fixelifix och chillidill. Sen drog vi och gjorde någonting jag inte kan komma ihåg (bra minne där guppy-mia, bra minne!) haha. Det blev iaf en sväng hem till Rasmus sen för att hämta upp han och hans tjej för att sedan dra oss till Lund och ha lite roligt!

Sen eftersom det bara är jag som börjar tjugo över ett imorgon (sköönt med sovmorgon) så blev det att alla blev av dropade av Jessica i tur och ordning. Denna kvällen bjöd på en rejäl dos med nostalgi vill jag lova!
Söndagar är underskattade ibland!

Måste också tipsa om danska melodifestivalen Melodi Grand Prix som gick i Lördags på DR1, här kan ni gå in och lyssna er igenom alla finalisterna. Över skön musik vill jag lova, gå in och lyssna, speciellt på A Friend In Londons bidrag: "New Tomorrow" och Anne Noas "Sleepless".
Fett med överbra är dem!

Nu får det väll för fasiken vara nog! Först världens ångestattack för någon dag sedan, och nu de senaste fyra nätterna har jag sovit som ett arsel. Med andra ord ingenting typ.
Ligger i ett tillstånd mellan sömn och att vara vaken hela tiden, och en del av min hjärna har några psykiska bilder som den spikat fast på min näthinna, som jag ser 24/7. Och det är inga vackra bilder vill jag lova!
God damn it, give me sleep!

Jag har också nu totalt gett upp hoppet om min mage, den började ju börja krångla precis när lovet började. Jag har verkligen försökt sköta mitt matintag nu de senaste dagarna. Ätit mat (wauw, trotts det är min vikt/mitt bmi kritiskt och farligt lågt), fiberrik mat, druckit filmjölk etc. men ingenting tycks hjälpa. Jag får panik av detta! Det är hel sjukt.
Någon som vet något som är bra för fucked up magar?
Tar tacksamt emot svar, både här och på mailen.

Och idag lämnade mamma oss (mig, Robin och pappa) för Italien. Jag kan ju dock inte klandra henne egentligen.
"Man saknar inte kon förrns spiltan är tom"
Är det väll ordspråket lyder?


Efter att ha haft en sjuhelvetes morgon, som startade vid elva då jag vaknade. Jag fick en jävlar i det panik/ångestattack och höll fan nästan på att börja böla.
Telefoner, papper, skålar, pennor. Ja allt som låg i min väg flög i golvet eller i väggen. Satte igång radion i köket på högsta volym tills det lät som det var någon sorts jävla nattklubb i vårt hus.
Tur att jag är ensam hemma!
Gick sen in och tog en gudomlig dusch som varade i ca lite mer än en halvtimme. Underbart!

Mina humörssvängningar är inte roliga alls, och speciellt inte när det handlar om ångestattacker. Jag har inte haft det på länge, varför kommer det då nu helt plötsligt?
Jag som trodde att allt var bra? Eller ja, allt är ju aldrig bra när det gäller mig, aldrig, men jag trodde iaf att det var någotsånärt Ok med mig och mitt ostabila psyke...

Näe, eftersom detta inlägget som vanligt bara blev för långt och onödigt kan jag väll inflika ännu en onödig sak: Jag har piss problem med magen just nu! Det gör ont och jag känner inte av någon hunger.
Äter ju såklart ändå, men det är fan bara ångest varje gång jag ska äta minsta lilla smula!
Varje mål är en jävla kamp på liv och död för mig just nu och det är fan inte minsta lilla roligt.
Sen så fick jag, bara PANG ett väldigt trevligt sms som bara gjorde mig lite bättre till mods. Dock känner jag mig smutsig och tjock som fasiken fortfarande. Och jag vet att det kommer bli kvar idag, hela dagen, kvällen osv tills jag lägger min arma skalle på min fina pandakudde och försvinner in i törnrosornas drömdal.

“Everything feels so dark right now
Happiness so far, far away
But do not fear for my healt
Do never worry about me
I'll be just fine
I always get better, you know
I just put up with the fake smile
And walk out in the sun”