I've noticed that lately, whenever someone asks me how I'm doing, I immediately respond with, "I'm alive." 
I think it's because I know, at every level, that it's what's most important. 
The mess I feel stuck in - the roller coaster of emotions - is insignificant compared to that one fact. 
I. Am. Here. 
And I'm holding onto the light. 



I'm alive....

reflektioner Kommentera
I've noticed that lately, whenever someone asks me how I'm doing, I immediately respond with, "I'm alive." 
I think it's because I know, at every level, that it's what's most important. 
The mess I feel stuck in - the roller coaster of emotions - is insignificant compared to that one fact. 
I. Am. Here. 
And I'm holding onto the light. 










Hade det inte varit för min sjuka jävla magkatarr så hade denna helgen vart 100%! 
Men sådant kan man inte riktigt styra och ställa över (fast jo, äter man för mycket mjölkigt godis under vardagarna så får man ju skylla sig själv...), så ger ändå denna helgen en placering på topp tio. 

Mest pga av mitt fina sällskap. 
Mitt "7 kilo till sen bänkar jag min egen kroppsvikt, med fri fucking stång" pass igår. 
Och för att jag bor hos bror och hans tjeja, som iofs har tre av dem mest knäppaste djuren jag någonsin stött på (eller?) men är underbara ändå! 

Nu väntas hemgång i eftermiddag, vilodag idag, sovit knappt tre timmar inatt. Mest pga magkatarren. Men där var en hel del koffein inblandat igårkväll så får väll skylla mig själv lite där, igen, haha alltså, vad gör jag egentligen mot mig själv? 
Stackars mage och kropp! 
Koffeinet kommer jag aldrig sluta med liksom så den smällen kan jag ta, men fy för vad jag helt hade glömt bort hur ont det gjorde att ha magkatarr. 

This is how we do it

alla dagar Kommentera







Hade det inte varit för min sjuka jävla magkatarr så hade denna helgen vart 100%! 
Men sådant kan man inte riktigt styra och ställa över (fast jo, äter man för mycket mjölkigt godis under vardagarna så får man ju skylla sig själv...), så ger ändå denna helgen en placering på topp tio. 

Mest pga av mitt fina sällskap. 
Mitt "7 kilo till sen bänkar jag min egen kroppsvikt, med fri fucking stång" pass igår. 
Och för att jag bor hos bror och hans tjeja, som iofs har tre av dem mest knäppaste djuren jag någonsin stött på (eller?) men är underbara ändå! 

Nu väntas hemgång i eftermiddag, vilodag idag, sovit knappt tre timmar inatt. Mest pga magkatarren. Men där var en hel del koffein inblandat igårkväll så får väll skylla mig själv lite där, igen, haha alltså, vad gör jag egentligen mot mig själv? 
Stackars mage och kropp! 
Koffeinet kommer jag aldrig sluta med liksom så den smällen kan jag ta, men fy för vad jag helt hade glömt bort hur ont det gjorde att ha magkatarr. 







Och för er som hoppades på att min blogg hade gått under jorden så måste jag tyvärr göra er besvikna. 
V ä l d i g t besvikna. 

Måste ju ha någonstans att dokumentera mitt extremt lyckade liv right? 
Mer än bara bland alla mina tjugotusen jävla anteckningar på mobilen och i mina tio olika antecknings-och ritblock. 

Mitt liv, som jag föredrar spenderas 50/50 i köket och på gymmet. 
Kanske en hel del i badrummet och i sängen med, gärna ute med kompisar också förresten....

Nä nu lämnar vi det här, gör bara mig själv förvirrad med allt tomt pladder! 







Men på tal om köket, där jag gärna hade stått en hel dag i sträck, knåpandes på så väl nya som gamla recept. Hitta små enkla knep som gör en helt vanlig (om än god) gammal kaka till något helt nytt över-wowigt! 

Där har jag i alla fall varit i gång en hel del de senaste två veckorna. Till mina föräldrars stora förtret haha! 

Bilderna ni fått dreggla igenom (för ja, jag kräver att ni dreglar över dessa!!!) hitintills är bland annat;
Toffee Hazelnut Cream Pie
Och en...
Chocolate Chip Cookie Dough Blondie

Som båda blev kanongoda! 
Den första, "kräm pajen" som jag väljer att kalla den, blev helt jäkla gudomlig, alltså jag menar det med varje uns av min själ, kladd/kräm fyllning med hallon och krossade hasselnötter, en fastare men ändå krämig (HUR FAN LYCKADES JAG MED DET???) botten som smakade toffee och hasselnöt. 

Och tro mig när jag själv var skeptisk till kombinationen, hallon, hasselnöt och toffee? 
Det var så att jag seriöst ångrade mig innan jag ens satte in den i ugnen.
Men körde på ändå, i värsta fall får den ju åka i soporna tillsammans med vanilj & granatäpple kakan som blev på tok för söt (jepp, det går det med..)

Men jisses, det var så att jag åt upp hela pajen själv, på två dagar. Ah okej mamma fick som vanligt agera försökskanin med en bit inte mycket större än vad som ryms i en matsked. 
När det blir såhär gott vill man bara ha allting själv haha! 



Cookie Dough blondien blev också helt amazing, men man har ju alltid sina number ones eller hur? 
Och mjuka fluffiga kakor har aldrig varit något för mig egentligen, förutom det faktum att dem gör sig förträffligt bra som pwo innan gymmet eller som ett snabbt mellis. 
Sött och gott sådant! 

Eftersom min Cookie Dough Blondie blev så bra och för att jag hittade rester från min gamla; White Chocolate Saffron Blondie så var jag bara tvungen att baka den med. 

Denna älskar jag, helt galet fluffig smet, som sedan blir än ännu mer fluffig och fin kaka! 
Med saffran och vit choklad, kan ju knappast bli bättre? 

Recept ligger ute på Instagram om inte annat skickar jag gärna privat om det skulle vara någon som är intresserad! :) 

PROTEIN BAKERY!

ätbart & recept Kommentera







Och för er som hoppades på att min blogg hade gått under jorden så måste jag tyvärr göra er besvikna. 
V ä l d i g t besvikna. 

Måste ju ha någonstans att dokumentera mitt extremt lyckade liv right? 
Mer än bara bland alla mina tjugotusen jävla anteckningar på mobilen och i mina tio olika antecknings-och ritblock. 

Mitt liv, som jag föredrar spenderas 50/50 i köket och på gymmet. 
Kanske en hel del i badrummet och i sängen med, gärna ute med kompisar också förresten....

Nä nu lämnar vi det här, gör bara mig själv förvirrad med allt tomt pladder! 







Men på tal om köket, där jag gärna hade stått en hel dag i sträck, knåpandes på så väl nya som gamla recept. Hitta små enkla knep som gör en helt vanlig (om än god) gammal kaka till något helt nytt över-wowigt! 

Där har jag i alla fall varit i gång en hel del de senaste två veckorna. Till mina föräldrars stora förtret haha! 

Bilderna ni fått dreggla igenom (för ja, jag kräver att ni dreglar över dessa!!!) hitintills är bland annat;
Toffee Hazelnut Cream Pie
Och en...
Chocolate Chip Cookie Dough Blondie

Som båda blev kanongoda! 
Den första, "kräm pajen" som jag väljer att kalla den, blev helt jäkla gudomlig, alltså jag menar det med varje uns av min själ, kladd/kräm fyllning med hallon och krossade hasselnötter, en fastare men ändå krämig (HUR FAN LYCKADES JAG MED DET???) botten som smakade toffee och hasselnöt. 

Och tro mig när jag själv var skeptisk till kombinationen, hallon, hasselnöt och toffee? 
Det var så att jag seriöst ångrade mig innan jag ens satte in den i ugnen.
Men körde på ändå, i värsta fall får den ju åka i soporna tillsammans med vanilj & granatäpple kakan som blev på tok för söt (jepp, det går det med..)

Men jisses, det var så att jag åt upp hela pajen själv, på två dagar. Ah okej mamma fick som vanligt agera försökskanin med en bit inte mycket större än vad som ryms i en matsked. 
När det blir såhär gott vill man bara ha allting själv haha! 



Cookie Dough blondien blev också helt amazing, men man har ju alltid sina number ones eller hur? 
Och mjuka fluffiga kakor har aldrig varit något för mig egentligen, förutom det faktum att dem gör sig förträffligt bra som pwo innan gymmet eller som ett snabbt mellis. 
Sött och gott sådant! 

Eftersom min Cookie Dough Blondie blev så bra och för att jag hittade rester från min gamla; White Chocolate Saffron Blondie så var jag bara tvungen att baka den med. 

Denna älskar jag, helt galet fluffig smet, som sedan blir än ännu mer fluffig och fin kaka! 
Med saffran och vit choklad, kan ju knappast bli bättre? 

Recept ligger ute på Instagram om inte annat skickar jag gärna privat om det skulle vara någon som är intresserad! :)