två frågor från läsare. lämnade utan både blogg och mail adresser så svarar här. den första frågan blev jag lite förvånad över om jag ska vara ärlig. visst att jag inte är normalviktig än eller så. men nä. eller jo. eller va.du spyr upp godis, glass och sånt va? jag menar, du är så sjukt smal att du inte ser ut att äta mer än en gurkbit om dagen så jag fattar ju att du gör någonting av maten.

 

nej, jag spyr inte. det är bland det värsta jag vet!

om du läser i min presentation (klicka på "Framsida" i menyn under headern så blicka till vänster bara så ser du den) så ser du att jag är diagnostiserad med anorexia nervosa, inte bulimi. och visst att anorektiker kan kombinera spy - och svält men det gör/gjorde inte jag.

fine, jag äter ganska mycket onyttigt, en hel del för att vara helt ärlig.

men tack du, jag tar det där som en komplimang om att jag ser så smal ut.

hej söta människa. hur lång är du? :)

 

tack "jossan" sådana små ord kan göra en så glad! ingen blogg eller så lämnad så kan inte mer än tacka här och hoppas du läser det.

och jag är cirka 160 cm. krympte dock någon centimeter när jag gick ner till mina 30 kg men det var antagligen bara tillfällighet? tecken på att kroppen höll på att lägga av.

 

tveka aldrig på att fråga om det är något ni har på hjärtat mina vänner.

just spit it out!


veckan man borde känna sig som mest kvinnlig känner man sig som mest manlig.
har alltid varit sådan att jag tycker folk som klagar på "mens mage" överdriver en smula. vad jag menar är följande. att så mycket kan väll ändå inte en mage svullna upp och värka för lite blod som vill ut?
ber hemskt mycket om ursäkt från och med nu. ska aldrig mer säga aldrig. igår hade jag verkligen denna "berömda" mage utav bara helvete. dock kom smärtan bara emellanåt. men då fick jag också ligga / sitta i sånna sjuka ställningar att man hade kunnat tro jag var ett riktigt sick-o'.
var ute och rökade i uterummet när smärtan slog till. och jag av ren reflex snurrar runt tre varv, på tå och hukad. när jag sedan kom in tittar pappa på mig och rynkar på ögonbrynen; "ska du börja dansa balett igen?"

så ni icke-feminina läsare (de få jag har) lär med all säkerhet lämna denna blogg efter detta inlägget. men liksom. efter nästan tre års uppehåll pga undervikt så är jag faktiskt glad över att ha skitet igen. ändå är jag inte ens i normal vikt än. jag gillar min kropp!
mår illa. vill spy. på mig själv. orkar inte. våga vägas om en en vecka. vägra vägningen? ätit vad som klassas som "normalt" idag. och mår inte prima. ångesten äter upp mig. och kan inte kompensera heller. jävla skola. du förstör för. den. saken i mig. den som är jag. som är. sjuk? är det verkligen det jag är? jag vill inte vara det. så jag stänger av. hör inte. ser inte. vill inte. jag råkar bara ha viljan att äta lite mindre än vad som är rekomenderat. dumma tankar. dumma hals som försöker trycka upp allt jag stoppat i mig idag. dumma mig som aldrig lär mig.
man lär sig av sina misstag. det är en sak jag aldrig någonsin har gjort. så nej. får stå här. sitta. skaka. böna och be om att jag inte kommer flippa ut. vill inte att andra ska se mig som så. vill hem. var nu hem är för mig kan man ju fråga sig. vill bort. räddad. från mig själv.