har haft "egen terapi" i helgen. umgåtts med en gammal, saknad, förstående vän fredag och lördag. långrunda med en massa voffsingar och mänskligt sällskap. det är inte ofta jag tillåter att någon är ute och går med mig.
ystad i går hem till syster med en massa folk. fira hennes födelsedag och våffeldagen. dock äter jag inte våfflor. det påminner mig bara om allt för mycket dåliga saker. så det fick bli att jag käkade ananas istället. godare.
dock har det inte gått en dag utan att det har spårat ut för mig förra veckan. idag också för den delen.
måste börja se över mig själv och mitt liv. för såhär får det inte fortsätta. psykiskt utmattad osvosv. you know the story.
idag har jag i alla fall bestämt att jag ska till lund efter skolan. gå och kolla efter lite böcker och käka ute någonstans. bara för att jag kan. för ätstörningen ligger för tillfället och slumrar tack vare alla andra psyk-idiotiska-tankar jag fått istället. inte så bra kanske.
men fick i alla fall ett tu tre ett sällskap som ville med. kan inte förstå varför h*n lägger ner mer tid på mig. jag är ett vandrande psykbryt just nu. inte det minsta lilla rolig att umgås med. inte alls.
jag ropar ständigt efter mig själv. den mia som jag trodde jag var. glad, sprallig, överspeedad, pratig, kämparglöd, envis som en åsna, skrattig osv. men hon tycks ha gått i dvala. borta. finns inte mer. inte tillgänglig. off. deleted.
VILL NI HA BÄTTRE UPPDATES FRÅN MIG ELLER BARA SE LITE MER AV VAD JAG HITTAR PÅ OCH INTE HITTAR PÅ SÅ KIKA IN PÅ MIN INSTAGRAM: miiaolsen.
extrem förkylning. rökar tills det känns som att halsen ska brinna upp. cigarett efter cigarett. ge mig något starkare. det gör ont. svider. kan knappt prata. knappt andas. släck elden. snälla någon bara släck elden. den som brinner för full kraft. inom mig. den skadar mig. smärta. kvävs. jag ville bara försöka leva. leva det liv jag blivit tilldelad. och som jag tydligen har full rätt att leva. men vad jag får tillbaka. är tusen fallt med ångest. självhat. monster. demoner.
"du är inte värd. inte värdig livets nektar. du förtjänar inte ditt leende. glädjen. du gör ingenting värt att talas om. du är inte värd att talas om. du är ingenting. du är skit. skit under allas skosulor. värdelös."
färden är lång. och bördan är stor.
jag brinner upp inatt. brinner ikapp. och ingen kommer för att släcka min eld. ingen. för jag är inte värd besväret. förtjänar inte. jag är ingen. du är någon.
jag mår verkligen psykiskt dåligt för tillfället. men ingen är vi felfria.
ni säger att ni inte ser. döljer. mig själv. virar in mig i tjocka lager "jag-är-glad" filtar. och vandrar ut från mitt hus varje dag. det hela är bara ett skådespel. ett spel. jag alldeles snart förlorar. stort.
hoppsan hejsan då var man tillbaka i sverige igen då. köpenhamn. älskade ställe. behövde ett miljö ombyte. en liten paus från mitt så kallade liv. så jag tog mitt pick och pack och tågresa i en timme hem till bästa. första gången jag åker hem till honom. har pratat om det till och från i snart fyra år tror jag det är nu. och först nu fick jag tummarna ur röven och tog mig dit. helt sinnes vad det var värt. har helt glömt bort hur mycket jag faktiskt älskar köpenhamn och "my second family". saknade var dem om inte annat. så glad så glad för att jag har dem. dem vet hur man bankar lite vett in i min annars så röriga och trasiga skalle.
när jag skulle åka hem. inbillade jag mig verkligen hur det kändes som att hela min bröstkorg skulle krossas. gå i bitar. hur någon stackar gammal städare hade fått stå och sopa upp resterna utav mig där. på köpenhamn huvudbanan. kommer lätt att åka dit igen. saknade och underbaraste fanskap som bor där. behöver dem. behöver det. min andra hälft.kom dit med tåget. hade det inte varit för att jag känner igen hans jacka hade vi nog aldrig hittat varandra. virrpotta. gick och handlade lite dricka och grejer till kvällen. gick hem och munnarna gick i 190 på oss båda. kändes det i alla fall som. leende. skratt. glädje. äkta. tog oss ut i staden jag älskar. och in på "fifty". en äkta tror den var från new york sushi restaurang. beställde california rolls crabsticks min favorit och devils eye. en "koi drink". nu när man väl är arton får man ju lyxa till det ordentligt med drinkar och grejer. när vi skulle hem blev det helt plötsligt ett oväntat stopp på paradis för glass. trots att vädret var kallt och jag hade fått låna tröja för att inte frysa. apelsin/choklad och kaffe/choklad blev en nästan oslagbar kombo. håller fortfarande stenhårt fast vid att viol/lakrits är min oslagbara numero uno. bar av hemmåt för lite krök hemma hos honom med hans kompisar. somnade klockan alldeles för sent och vaknade ändå i hyfsad tid. chillade och käkade och chillade. halsade enochenhalv liter danskt icetea bästa. tiden sprang iväg. verkligen. allting gick så fruktansvärt snabbt. för snabbt. hann knappt njuta av min lilla vistelse där. saknar allting redan. jätte mycket. tåget gick sedan hem vid 1920 i med försening. men det gjorde ingenting. all tid spenderad där är guld värd. var inte hemma "hemma" förren klockan var runt en 2100. packade upp packade om. kedjerökte tills halsen höll på att lägga av. deckade i sängen med några trevliga folk på sms och mitt nya beroende. drawsomething.
när klockan slog 0100 lyckades äntligen john blund slå klubban i huvudet på mig. sömnen var verkligen needed.
.
hoppas eran helg har varit bra den med. och att ni får en bra kommande vecka. kom ihåg. allting går. bara man verkligen verkligen vill. och ger sig tusan på att det ska gå. endast du kan förändra dig och ditt liv. man kan tyvärr inte glida genom livet på en räkmacka. även om många tycks tro det går. förr eller senare kommer något och drar bort mattan under dina fötter. och du finner dig liggandes. sårbar. hjälplös.