Så, medan jag sitter här och typ lever på flytande föda (heja välling och gurk vatten) pga en visdomstand som tycker att det är perfekt tajming för smärtor i hals, huvud, öra och halva flabben, plus en svullnad i hals och kind/käke/tandkött som ju inte ser allt för vacker ut.
Knarkar alvedon för att orka ta mig till terapin aka gymmet, så tänkte jag iaf dela med mig av lite go musik såhär på morgonkvisten. Det var ju ett tag sedan jag gjorde det och det var ju lite därför jag skaffade blogg från allra första början, för att dela musik med dem som råkar vilja ha lite ny (och bättre höhö) musiksmak. ;)


 
Jag vet att jag kanske ser helt jävla messed up ut på de flesta bilderna men I don't give a shit. Seriöst. Detta var en utav de bästa dagarna i mitt liv, och med alkohol i kroppen blir man väll inte sitt bästa jag alltid heller så. Och ser ni? Jag ler faktiskt, på nästan varenda bild. Vilket är väldigt ovanligt för att vara mig. Sa ju att alkoholen gjorde sitt!
 
Studentjägers på natten var också en riktig höjdare, dansade, drack och träffade fan varenda kotte (nästan) som jag tycker om sådär lite extra mycket fortfarande. Kort och gott en skit bra dag och natt. Värd alla bakfyllor och sömnlösa nätter i världen!
 
Nä jag är verkligen ingen fotomodell. Men jävligt nöjd med mig själv ändå!