Vart tog denna dagen vägen? Haft fullt upp från det att jag steg upp i morse tills nu. Och då tåls att nämnas att jag fortfarande är arbetslös (dock inte länge till hihi)

Natten var helt mysko, vaknade var och varannan timme och var verkligen klarvaken? Höll på så tills klockan började närma sig 10 någonting (nä jag är ingen större sjusovare men varför ska jag masa mig upp tidigare än nödvändigt när jag inte direkt har någon speciell tid att passa?), fixade mig lite snabbt, gjorde frulle, åt frulle, kollade paddan lite och fixade färdigt det sista i badrummet. 
Fick sedan bakfnatt och satte igång att experimentera fram en egen version av Questbars CookieDough bars, då mina varit slut alldeles för länge nu och suget är GALET stort! 

Där försvann en del tid på att kladda, blanda och diska i köket. 
När jag kom på att jag fortfarande inte hämtat ut mitt paket på posten(!!) susade jag upp dit och hämtade ut 4kg protein, xtend, shaker och pills. 

Susade hem och packade upp, hade en liten foto-session ute på verandan för att sedan tralla till affären här i byn och handla lite nödvändigheter (mat, mandelmjölk, nöden har ingen lag). Hem igen och packa in varorna där dem ska vara, inse att lunchen pga "all aktivitet" blivit ca 1 timme försenad, slänga ihop mat, stress-äta mat (och bita hål i kinden två gånger pga det!!!), diska, ta ut pälsbollen, packa, kila till bussen.

Gymmet, benpass, ett mindre motiverande sådant, dock fick jag en extrem kontakt i både ben och rumpa, alltså ONT SOM FASIKEN! 
Men ändå kom den där "härliga, glada, endorfin kicken" aldrig. 

Så egentligen blev ju passet jäkligt bra, kontakten var grym och jag varken sänkte eller höjde mig liksom, men saknade endorfinerna som i vanliga fall brukar spruta ur öronen. 

Men men, man måste ha "sämre dagar" för att kunna uppskatta dem bra dagarna inte sant? 
Dock vill jag inte påstå att dagen har varit särskilt dålig..? Ibland är kroppen bara mysko. 
Kan nog, åtminstone, se fram emot en rolig träningsvärk imorgon, om den inte börjar redan ikväll vill säga! 
Fan alltså...

Visst att jag är i en depression, har prostdramatisk stress, ett släng av ADHD mm. 

Men fan alltså...

Jag trodde aldrig att ätstörningen skulle vara så avlägsen som den är idag! 

Fan alltså...

Jag tror jag gjort det jag aldrig någonsin trodde jag skulle klara! 
Jag tror jag är så frisk som jag bara kan bli! 

Visst är där små "men" kvar och dåliga vanor, men det är också allt. Gamla, dåliga vanor och "men" som inte tar över min vardag på samma groteska sätt något mer. 

En tuta som är sömnigare än mig (how is that even possible?) 

Ett rätt så efterlängtat paket som dök upp idag. Världens bästa musli (gånger två) full med frukt och nötter från Renee Voltaire utan en massa tillsatt socker(!) och mina älskade Nellie Dellies som jag annars bara kan få tag på i dk. Svarta bönor spaghettin är ny för mig och ska bli spännande att testa! *mvh skeptikerN nummer 1*

Men titta vilken snygging jag fångade på bild idag! 

Dagens lovely lunch! 
Varmrökt lax (<33), currykokt bulgur, grönsaksblandning och ketchup såklart. 
Kanske låter som en skum kombo men alltså dör så gott det är! 

Körde ett gottigt ryggpass innan idag också. Var sjukt pepp och pigg hela förmiddagen tills det att jag klev av bussen i stan, bara svoosh sa det så var jag helt trött och seg? 
Sjukt irriterande, men ett ryggpass fick jag till och det känns om inte annat just nu.
Ben, röv och bröst är redan slaktade så vet inte hur jag ska sitta/ligga/stå längre utan att ha ont överallt typ. Härlig känsla dock! 

Ser framemot en helg i Ystad också. Bara total avkoppling, hemifrån(!) i egen lägenhet(!).
Har redan proppat väskan full med diverse ångestdämpande och lugnande så nu jävlar i det ska jag fanimej få en någotsånär "normal" chill-helg!