Blev ingen Beach idag alls, helt mulet och ruttet väder ute ju. Så vi stack lite tidigare till Hörby Marknad istället med Anders som blev taxi för vi andra drack, jävligt kul vi hade endå! Åkte tom karusell, wauw(!) jag som är skrajj för karuseller sen jag sett dom jävla filmerna "kmr inte ihåg vad dom heter". ^^
Men blir steka på stranden imorron istället med Jessica då och Julius (: Härligt!

Vädret var somsagt inte det bästa, kom små droppar då och då. Men inget som tog kål på ens dag precis.
I'm fuckiiing free!
BUP kan verkligen blow me , för jag är out of it! Dom har no control. Som jag alltid har sagt, att kontrollera mig, är som att försöka sig på att kontrollera vinden. Man kan ge sig på att försöka, men lyckas aldrig! Det enda jag måste göra nu är att gå på viktkontroll en gång i veckan på vårdcentralen. Men det ska jag oxå lyckas skaka av mig! Har jag bestämt. Ingen kan hålla trådarna i mitt liv, vill jag dö pga undervikt, I do it! Men nu tänker jag ju dock inte göra det, hehe ;)

Imorron är det in på vägning igen, dom kommer bokstavligttalat döda mig, jag har gått ner igen, och idag fick jag nyss reda på att jag är allergisk mot mina näringsdrycker. Kan det bli mycket roligare? Ja, inte för mig iaf.
Och dom äckliga Anonyma som gett sig på att kommentera min bdb & blogg, ni kan ta er i röven för jag är fan inte på humör för erat jävla skit idag! Ta en ordentlig titt på er själva istället för att skriva skit här eller på min bdb!