Med protein chocolate chip cookie dough - cookie sticks! 

Fem minuter från ugnen och dem smälte glassen perfekt, behövde inte ens vänta tio minuter innan jag kunde hugga in! 
 
"Kakdegs-kakorna" är samma recept som på mina Vaniljdrömmar. Med vissa sjusteringar, tog ett vanligt vanilj protein, hade i lite hackad mandel, choklad, salt, fettreducerat jordnötsmjöl och smör extrakt.
 
 
Och glassen är, ofc, Lohilos nya namnamnam-nyhet! 
Dock är kanelbulle och chocolate peanut crunch fortfarande mina number one favoriter! 
 
 

DELiceOUS COOKIE!

Lohilo Kommentera

Med protein chocolate chip cookie dough - cookie sticks! 

Fem minuter från ugnen och dem smälte glassen perfekt, behövde inte ens vänta tio minuter innan jag kunde hugga in! 
 
"Kakdegs-kakorna" är samma recept som på mina Vaniljdrömmar. Med vissa sjusteringar, tog ett vanligt vanilj protein, hade i lite hackad mandel, choklad, salt, fettreducerat jordnötsmjöl och smör extrakt.
 
 
Och glassen är, ofc, Lohilos nya namnamnam-nyhet! 
Dock är kanelbulle och chocolate peanut crunch fortfarande mina number one favoriter! 
 
 

Saknade bara sylten sen hade det varit complete! 

 
Men kände inget större sug efter för mycket sötma imorse (säger hon som i slutändan slevade över sukrin melis för glatta livet) så den fick stå kvar i skafferiet, oöppnad. 
 
Danska æbleskiver är något som ger mig otroligt fin nostalgi och smaklöks-orgasm något så in i bomben! 
Har ni aldrig smakat? DO IT ASAP! 
 
Danska eller ej, alla ska någon gång i sitt liv äta nystekta/bakade æbleskiver med florsocker & sylt
 
 
Æbleskiverna är bakade med Lindahls kvarg. Och blev riktigt fluffiga! 
Tack vare mitt fina filter ser dem lätt brända ut? Men whatsoever, huvudsaken är att dem inte blev brända haha! 
 
 

Æbleskiver i en hälsosammare och "inte-särskilt-rund" variant!

Lindahls Kvarg Kommentera

Saknade bara sylten sen hade det varit complete! 

 
Men kände inget större sug efter för mycket sötma imorse (säger hon som i slutändan slevade över sukrin melis för glatta livet) så den fick stå kvar i skafferiet, oöppnad. 
 
Danska æbleskiver är något som ger mig otroligt fin nostalgi och smaklöks-orgasm något så in i bomben! 
Har ni aldrig smakat? DO IT ASAP! 
 
Danska eller ej, alla ska någon gång i sitt liv äta nystekta/bakade æbleskiver med florsocker & sylt
 
 
Æbleskiverna är bakade med Lindahls kvarg. Och blev riktigt fluffiga! 
Tack vare mitt fina filter ser dem lätt brända ut? Men whatsoever, huvudsaken är att dem inte blev brända haha!