I väntan på avfärden till båten så hinner jag ha en stund framför datan och slänga in ett inlägg här. Sitter "typ" barnvakt åt min systers unge Ludvig, samtidigt som jag fixar mig och packar färdigt. Gissa om det var dö svårt att komma upp ur sängen imorse? Ush, Ludvig väckte mig klockan åtta med att han var hungrig och gnällde som en liten valp. & Snäll som jag är vänder jag på mig med orden: "Somna om Ludvig!" Men det gick inte så jag skickade ner han till pappa som endå var uppe med tuppen. Aja, matlådan till båten fixad, och ska även äta dom nya fotbolls chipsen, dom med sydafrikansk smak eller vad det är(?) och Maoam color. Mums!
Puss på er så hörs vi så snart jag kan!
Just nu känner jag bara för att krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet och försvinna bort. Saknaden gör verkligen ont asså! Och det känns som jag svikit någon väldigt mycket, men vaddå inte att lita på. Jo tack för den, ska jag komma ihåg. (Om det nu var till mig, vilket det med 99%'s säkerhet var) Så skulle du bara vetat vilket helvete till år jag haft, men du kommer aldrig få veta nåt om hur jag haft det. Nej, du kommer aldrig förstå, du kommer aldrig ha viljan till att varken lyssna eller förstå!
Gud vad jag saknar dig Louise!
Så fort jag ser dig kommer jag igla mig fast på dig och aldrig släppa dig igen, underbaraste person i mitt liv eller vad?

Aja, ikväll blir det iaf fest hos Andreas, ska bli full och odräglig! haha, nej men. Det får vi ju se hur det blir med den saken, men dricka ska det iaf bli mycket av, med favorit Jessica och massor av andra.
Och jag som inte varit så värst klumpig på senaste, tar första bästa flygtur över köksgolvet, snubbla över mina egna fötter (ingen nyhet!) och flyger och hamnar plask på mage. Aj!

Låten här är verkligen mitt knark!
Kolla videon oxå, lätt att jag kmr stå i kö till att se premiären av denna! haha :)

My girls are here now, och jag har saknat dem massor. Om två dagar eller något så sticker dom till Bulgarien och sen kommer dom hem en dag efter att jag har stuckit. Så ser dom inte mer förrens den sextonde augusti då. :(

You're the bestest, I'm nothing without you!♥