Taylor Swift och massa annan bra musik spelas ur mina högtalare just nu. Och jag är mega super duper förkyld! Har näseblod lite hur som helst och är jätte snuvig, och mamma som brukar köpa glass till mig när jag är sjuk har köpt hem en låda med Magnum glassar!!! Jag hatar magnum, alla sorter! Dom är så vidriga!
Så jag trallade upp till ica innan och köpte en påse Spicy Mexican, Estrellas nya chips. Och nu mår Mia ännu sämre :(
intebraintebra.

Tumblr_l83rpjbvmm1qzmpfro1_500_large
Och för att sammanfatta helgen lite snabbt;
Fredag: Fest hos Felix. 
Lördag: Åkte med Jessica, Martin & Bengan till Eslöv och åt på MC, sen köpte vi godis. Sen in till Eslöv igen en stund med Jocke och Hj.
Söndag/Idag: Äter mina chips, sämsta medicinen! Och väntar på Jessica som är på barndop...


uglypic.com :(


Den vackraste på denna jord eller vad är hon? Älskar Scarlett Johansson och alla "hennes" filmer hon medverkat i. Hon är helt enkelt någon alla borde sträva efter att va som. Inget överdimensionerat benrangel, inga plast boobs etc. hon är bara sigsjälv, och hon är ett levande bevis på att det är allt som behövs för att lyckas här i livet!
& för att återgå till mitt liv, så är jag jävligt nära på att bli inlagd till sommaren om jag inte går upp i vikt innan mina föräldrar åker..

wish me luck!
hahah, fan vad jag bara failar allting.
- Ont i halsen, ont när jag sväljer andas, ja rent utsagt gör den ont hela JÄVLA tiden!
- Ont i huvet & nacken, dock inte så farligt än.
- Helt slut i huvet/kroppen.
- Kan inte sova när det är ljust ute.
- Inget godis inom synhåll än.

+ Ska ut ikväll en stund med Jessica (trotts jag mår piss)
+ Ska upp och handla godis!
Tumblr_lfk2xibrb91qzgajlo1_500_large

Som ni ser är minus listan farway längre än pluslistan. Men så är det när man är pisseförkyld, har ont överallt och är godissugen men inte har något godis. Men det där sista ska jag nog fixa alldeles snart ;) Ska upp och handla världens störst godispåse och tända en film på min data och lägga mig i sängen. Min tv har ju gått isönder, tror jag.