Var ute på rean igår med lilla mamma. Var särskilt på jakt efter Body Shop's pepparkaks serie, ni vet dem små tvål/scrub/lotion flaskorna i den lite större plåt pepparkaks gubbeburken?
Hela december har jag trånat efter den där förbannade dumburken men varken haft tid eller ork att köpa den. Och har heller inte tänkt på att TBS har en hemsida man kan beställa från.
Så när mamma påpekade att jag skulle beställa där i från så var den såklart slutsåld.
Tur var så när jag halvspringandes ramlade in på TBS igår så låg där EN SISTA BURK kvar. Åh herre och himmel, jag hade tur för en gångsskull!
Till och med hon i kassan bara: "ja du kanske ska köpa dig en trisslott?"
Nä, inga sådana slöserier! Sådan tur har jag aldrig.
Lite favorit (Kahls) kaffe blev också inhandlat och sen rände vi runt på hela Nova efter snygga kläder, hittade jag något? Ja.. Var det på rea? NEJ!
Min vanliga tur, haha, men pepparkakan väger upp det där.

Sedan handlade vi en massa yoghurt, flingor, fryst frukt mm, nödvändigheter ni vet. Och jag betalade all min mat helt själv, dvs jag är pank som en jävla kyrkråtta nu!
Det är inte okej att bara för att man råkar vara (lakto-ovo) vegetarian och laktos intolerans så ska det kosta helvetet till att få leva. Det samma med alla de nya hälsokost (b.la. Rene Voltaire, superfrukter mm.) som dykt upp nu de senaste året; ät nyttigt!
Jamen hur fan ska man kunna leva efter deras jävla norm när EN FÖRBASKAD BURK MED LITE "nyttigt" pålägg kostar över 100 lappen?
Nä fan, då betalar jag hellre 30 kr för en tub med tartex som ändå håller lika länge!

Hade iaf en riktigt härlig dag igår, var så glad och glad och glad. Kvällen avslutades med lite läsning ur Inheritance i väntan på min sena julklapp med Stefan's Diaries böckerna, Happy Feet på TVn och slapp i soffan med både kolor och vit choklad som tilltugg.

Ett väldigt sant påstående; jag är helt klart sockerberoende, och går bannemig inte upp i vikt av att äta det heller! Men kan ändå hur lätt som helst få ångest av det, hur logiskt?
Insåg iaf imorse när jag testade mina tränings tights i st.34 att jag måste gå upp nu, när t.o.m xs sitter för slappt om lår och rumpa är det något som är jäkligt fel!

Varför kan jag aldrig lära mig att ta det lilla lugna? Alltid ska jag springa, stressa och ha bråttom.
Stod på näsan i trappan igår, och lilla tån min fick sig en jävla smäll. Tänkte inte så mycket på det förutom att det gjorde ont något jävulskt. Förmodligen stukad sa mamma. Jamen jag kunde ju iaf gå!
Det var mer än vad jag kan göra idag, hopp/haltar runt som en kanin med bruten tass, helt röd/blå/grön/lila och svullen är den också. Har så jävla ont så bara ett vinddrag kommer på tån så vill jag skrika. Nu sa mamma helt plötsligt också att det kunde vara en spricka, kan det blir mycket bättre?
Och vi som ska ut på rean imorgon, kul att springa runt i köpcentrum bland massa folk då med knallröda foppatofflor på fötterna. Att dra på sig rediga skor eller kängor är bara att fetglömma!

Tänkte iaf liva upp stämningen lite genom att flasha lite av mina klappar, firade jul igår som sagt.
1, denna lilla ljuskyrkan vann jag dock i vår pakkeleg men det var en julklapp så den räknas!
2, tränings tights och favorit ansikts tvätten, fast denna gången med grapefrukt.
3, lammfilts pläd nummer två i min lilla samling och ett par underbara hörlurar (håll nu längre än en månad snälla!).
4, dem bästa klapparna väljer man ut själv, eller? en flaska Malibu (här ska drickas på nyår) och favorit pebernødder.
5, pysselböcker och filmer ("Ludvig og Julemanden" förra årets danska julkalender som var så jäkla bra!)  
6, skitgoda sjöOdjurs (sjöfrukter om vi ska vara seriösa) choklad
7, lite julklappar till kaninerna och råttisen också såklart, presentkort på indiska och svart hårfärg, någon tyckte visst jag passade i det bättre än väntat, hehe i told ya!

Så idag lär jag bli där jag är, framför brasan, med gamla Jesus og Josefine på TVn, också dansk julkalender som är svin bra! Kanske ska ta och rota igenom godislådan jag har på rummet, julstrumpan kom visst i skymundan i år (tack jävla julkänslor som aldrig ville dyka upp) så allt gottis samlade sig visst i världens sötaste lilla burk istället som jag fick av Cissi!

Är så jävla irriterad på mig själv just nu, insåg att jag nyss råkat radera alla dem bra bilderna. Eller ja, dem med bättre ljus och jaddajadda. Riktigt surt känns det faktiskt. Nåja, slänger upp dessa i alla fall, för varje bild är faktiskt oavsett kvalitè ett minne, och det tänker jag inte låta glida mig ur händerna.
Även om denna julen (och typ hela året) råkat vara skit, så betyder det inte att jag tar vara på tiden jag får spendera tillsammans med min fina familj mindre. Från att ha varit ångestframkallande att umgås med alla dem till att tycka det är riktigt trevligt och mysigt, visst ska jag inte sticka under stol med att det är jobbigt, stressigt och påfrestande som fan att ha så många hemma på en och samma gång. Men jag tror jag börjar vänja mig pytte lite iaf! Heja mig!
 
Och angående det förra inlägget, tror min kämparglöd har börjat komma tillbaka lite. Inte riktigt redo att verkligen kämpa just nu, är fortfarande helt matt i hela psyket, men denna dagen har gett mig lite fler insikter. Jag har kanske inget direkt mål att kämpa mot som att bli en träningsnarkoman, ett hälsofreak eller liknande. Men vem i helvete har sagt att man måste vara det? Jo, min jävla idiotiska ätstörning säger det. Men jag säger då inte det! 
Jag har en familj, jag är moster och faster (ja jävlar, dags att känna sig gammal?) och jag älskar mina underbara syskonbarn, och mina syskon, och min vänner (de få som orkat stanna kvar trots all skit jag slängt på alla) och dem kommer jag orka lägga mer tid på när jag väl är så frisk jag kan bli. Så visst fan har jag någonting att kämpa för. Varför ge upp liksom? 
Kolla bara? Är dem inte underbara så säg! (Speciellt lilla tim på de två understa bilderna, världens underbaraste lilla skit unge är vad han är!)