

Så enkelt.
Så gott.
Går att äta både varm som kall!
Varför inte kyla den över natten/några timmar och sen slänga i lite apelsin och grädde eller kvarg/protein pudding och gör en proteinrik "ris a la malta"?
Underbar oavsett!!

• Koka valfri mängd ris med dubbelt så mycket vätska (helst mjölk) som du annars ska göra. Gärna med lite salt, vaniljpulver och kanel i.
• När det är klart, det ska vara krämigt-och kladdigare än "vanligt" ris, annars får du tillsätta mer vätska och låta det puttra vidare.
**Jag brukar köra på 1 skopa Casein per 50g okokt ris.
• Rör du ihop en tjock pudding på vanilj (-eller kanelbulle) casein, och vatten, väldigt tjock, ska inte mycket vatten till!
Hellre att din pudding är lite för "torr" än för lös!
• Rör ner puddingen ordentligt i riset så det blir helt blandat och kräääämigt!
• Ät den varm eller kyl den och ät den kall!
Båda delarna funkar fint!
Kommentera