Har haft en riktigt dålig dag idag (och kvällen igår), psykiskt talat. Och såklart börjar tankarna mina genast skylla på det som åkt in genom munnen, allting är matens fel, jag borde inte äta, hade jag svält så hade dem här dåliga dagarna aldrig kommit.
Största skulden ligger såklart på de två bananerna jag ätit de här senaste fyra dagarna. Jepp, jag har ätit freaking banan!
Helt ärligt minns jag inte sist det hände, har varit så rädd så rädd så rädd för banan i minst 5 år att det inte går att beskriva. Fast jo, lika stor skräck som jag har för nötter.
 
Och så klart klandrar mina tankar endast det. Jag är tjock idag för att jag ätit 2 bananer på fyra dagar!
Det lite lustiga är bara att under tiden jag väl åt banan, var både tankarna och fetma-känslorna som bortblåsta. Jag tyckte till och med att det var gott, kan bero på att det var grön banan, annars är det inte gott!
Och det som är ännu mer lustigt är att bananerna gjorde ingenting, det hände ingenting. Jag blev inte svullen, bananerna försökte inte krypa upp genom halsen på mig, fick inte ångest-eller tjockiskänslor. Varken under tiden eller efter jag ätit det. Ingenting hände!
Jag rusade inte upp vikt, jag har snarare gått ner några hekto dessa fyra dagar. Alltså haha! Vad är det här?
Jag utmanar med ett utav mina största förbjudna livsmedel och vad händer? Jag går ner! Yey liksom..... *ironi*
 
Har i alla fall suttit och funderat lite grand på varför dessa tankarna nu helt plötsligt invaderar mig. Och varför jag har en dålig dag just idag. Och har istället kommit fram till att sedan lovet började så har mina mattider ruckats en hel del, någon timme senare här och där. Och hur mycket jag än försöker förneka det så är det jätte jobbigt och stressar mig något kopiöst!
Misstänker därför också min dåliga dag med dåliga tankar just idag. Men so what? Jag är ledig nu, och då ska man kunna ändra sina mattider lite hit och dit för att man är just ledig! Man har inga speciella tider att passa så man ska kunna vara och leva lite spontant!
Ironi igen. Jag är om något verkligen spontan! Förutom när det gäller maten då..
Sanselig Jul av Franciska Munck-Johansen
 
Och ovan ser ni lite bilder på en utav de vackraste jul böcker jag någonsin sett, och som snart är i min ägo. (norsk) Jul inspiration till tusen, åh vad jag längtar tills den ligger i mina händer. Kommer bevara den som om det vore diamanter!
 
Nu måste jag dock kila. Broderna kom nyss innanför dörren med yrvädret (amstaffen) Chilli, och snart är det middag. Jepp, ruckad middagstid.... *dåliga tankar igen*