har haft "egen terapi" i helgen. umgåtts med en gammal, saknad, förstående vän fredag och lördag. långrunda med en massa voffsingar och mänskligt sällskap. det är inte ofta jag tillåter att någon är ute och går med mig.
ystad i går hem till syster med en massa folk. fira hennes födelsedag och våffeldagen. dock äter jag inte våfflor. det påminner mig bara om allt för mycket dåliga saker. så det fick bli att jag käkade ananas istället. godare.
dock har det inte gått en dag utan att det har spårat ut för mig förra veckan. idag också för den delen.
måste börja se över mig själv och mitt liv. för såhär får det inte fortsätta. psykiskt utmattad osvosv. you know the story.
idag har jag i alla fall bestämt att jag ska till lund efter skolan. gå och kolla efter lite böcker och käka ute någonstans. bara för att jag kan. för ätstörningen ligger för tillfället och slumrar tack vare alla andra psyk-idiotiska-tankar jag fått istället. inte så bra kanske.
men fick i alla fall ett tu tre ett sällskap som ville med. kan inte förstå varför h*n lägger ner mer tid på mig. jag är ett vandrande psykbryt just nu. inte det minsta lilla rolig att umgås med. inte alls.
jag ropar ständigt efter mig själv. den mia som jag trodde jag var. glad, sprallig, överspeedad, pratig, kämparglöd, envis som en åsna, skrattig osv. men hon tycks ha gått i dvala. borta. finns inte mer. inte tillgänglig. off. deleted.
VILL NI HA BÄTTRE UPPDATES FRÅN MIG ELLER BARA SE LITE MER AV VAD JAG HITTAR PÅ OCH INTE HITTAR PÅ SÅ KIKA IN PÅ MIN INSTAGRAM: miiaolsen.