Var ute på rean igår med lilla mamma. Var särskilt på jakt efter Body Shop's pepparkaks serie, ni vet dem små tvål/scrub/lotion flaskorna i den lite större plåt pepparkaks gubbeburken?
Hela december har jag trånat efter den där förbannade dumburken men varken haft tid eller ork att köpa den. Och har heller inte tänkt på att TBS har en hemsida man kan beställa från.
Så när mamma påpekade att jag skulle beställa där i från så var den såklart slutsåld.
Tur var så när jag halvspringandes ramlade in på TBS igår så låg där EN SISTA BURK kvar. Åh herre och himmel, jag hade tur för en gångsskull!
Till och med hon i kassan bara: "ja du kanske ska köpa dig en trisslott?"
Nä, inga sådana slöserier! Sådan tur har jag aldrig.
Lite favorit (Kahls) kaffe blev också inhandlat och sen rände vi runt på hela Nova efter snygga kläder, hittade jag något? Ja.. Var det på rea? NEJ!
Min vanliga tur, haha, men pepparkakan väger upp det där.

Sedan handlade vi en massa yoghurt, flingor, fryst frukt mm, nödvändigheter ni vet. Och jag betalade all min mat helt själv, dvs jag är pank som en jävla kyrkråtta nu!
Det är inte okej att bara för att man råkar vara (lakto-ovo) vegetarian och laktos intolerans så ska det kosta helvetet till att få leva. Det samma med alla de nya hälsokost (b.la. Rene Voltaire, superfrukter mm.) som dykt upp nu de senaste året; ät nyttigt!
Jamen hur fan ska man kunna leva efter deras jävla norm när EN FÖRBASKAD BURK MED LITE "nyttigt" pålägg kostar över 100 lappen?
Nä fan, då betalar jag hellre 30 kr för en tub med tartex som ändå håller lika länge!

Hade iaf en riktigt härlig dag igår, var så glad och glad och glad. Kvällen avslutades med lite läsning ur Inheritance i väntan på min sena julklapp med Stefan's Diaries böckerna, Happy Feet på TVn och slapp i soffan med både kolor och vit choklad som tilltugg.

Ett väldigt sant påstående; jag är helt klart sockerberoende, och går bannemig inte upp i vikt av att äta det heller! Men kan ändå hur lätt som helst få ångest av det, hur logiskt?
Insåg iaf imorse när jag testade mina tränings tights i st.34 att jag måste gå upp nu, när t.o.m xs sitter för slappt om lår och rumpa är det något som är jäkligt fel!