Knasiga cravings?
Och på tal om efterrätten; protein cookie dough, så är den enklast i världen att slänga ihop.
Pasta med massa smält ost, peppar och ketchup, även broccoli, är något av de livsmedel jag har haft cravings efter den senaste tiden.
Man skulle nästan kunna säga att jag drömt lite grann om den där jäkla Mac & Cheese USA:arna verkar käka mest hela tiden.
Men till vilket pris?
Inte ger deras variant en särskilt mycket näring!
Så på cirkus 20 minuter (pastan tar ju sina små 8 minutrar att koka) så slängde jag ihop något liknande som blev helt galet gott!!
Att få krypa upp i soffan med en tallrik som smakade som en slags kombination av Mac & Cheese och pizza, med en efterrätt som bestod av några Cookie Dough Bollar och en ensam liten Protein Choklad Bomb var verkligen ett perfekt avslut på dagen igår!
Tallriken var bara;
Lätt ugnsrostad broccoli, kokt Carbzone protein pasta, riven Västan 10% ost, socker reducerad ketchup, peppar mix och liiite grillkrydda för lite sting i maten vill jag alltid ha!
Det bästa av allt var ju ändå att osten smälte pga att pastan var helt nykokt, det blev så otroligt gott!
Och på tal om efterrätten; protein cookie dough, så är den enklast i världen att slänga ihop.
Har som sagt postat recept redan en gång för något år sedan men den är så god att den är värd en 'repost'.
2 skopor vanilj protein 3phase från Selfomninutrition
2 msk kokosmjöl
2 msk crunchy jordnötssmör med salt
0,5 tsk vanilj extrakt
2-3 msk osötad mandelmjölk
10-15g cacao nibs
1 tsk sukrin + 1 tsk sukrin gold
Börja med att micra 2 msk av mjölken tills den är varm, ha i nötsmör och vanilj extrakt och rör tills det löst sig helt och blivit en "sås".
Tillsätt då protein, mjöl, sukrin och cacao nibs och rör rör rör tills du får en "smuldeg" du kan jobba ihop med händerna.
Kan beroende på protein du väljer att använda behövas mer eller mindre mjöl och vätska. Men tillsätt då det efter hand och på känn!
Rulla små bites size stora bitar och kyl.
Helst ska dem vara lite kalla och ha hunnit stelna till sig lite innan man äter dem, godast så tycker jag!
Kommentera