(null)


(null)


Ingredienser till cirka 10 normalstora muffins: 


80g "Protein Delight" Chocolate Milkshake   från MMSPORTS/Body Science 

6 msk kakao

1,5 dl sukrin gold/sötströ 

1 tsk bikarbonat 

En nypa salt

250g kvarg, stracciatella smak (eller vanilj) 

Kaffepulver (1-2 msk lite beroende på önskad styrka) 

1 dl äggvita 

1/4 tsk vaniljpulver 


Topping:

Sockerfria "mørk chokoladepålæg" eller valfri sockerfri mörk choklad, hackad, riven eller i rutor. 



Tillvägagångssätt

Rör ihop torrt, tillsätt vått, och elvispa ihop allting. 

Smaka av med sötning och kaffe. 

Häll upp i muffinsformar, ca 10st.

Lägg på choklad hur du vill! 

Baka 175*c i 25 - 30 minuter (beroende på ugn, den jag hade på jobb, är rätt gammal). 


(null)


(null)


(null)



VERRY BERRY: 

JORDGUBB & RABARBER FYLLDA "JORDGUBBS CHEESECAKE" MUFFINS! 



Ingredienser till cirka 10 normalstora muffins: 


80g Strawberry Cheesecake Whey Body science/MMSPORTS 

1,5 dl sukrin/sötströ 

1 tsk bikarbonat 

En nypa salt

250g kvarg, jordgubb-och rabarber smak (eller vanilj) 

1 dl äggvita 

1/4 tsk vaniljpulver 


Fyllning:

1 generös tesked Sockerfri rabarber-och jordgubbs kompott/kräm (recept längst ner!) i varje muffin. 

Eller bara frysta bär/sockerfri sylt. 


Topping:

Sockerfria "mørk chokoladepålæg" eller valfri sockerfri mörk choklad, hackad, riven eller i rutor. 



Tillvägagångssätt är likadant som med choklad muffinsen! 


Du ska bara klicka ner fyllningen i mitten på varje muffin innan du lägger chokladen på toppen och sedan bakar dem! 


(null)


(null)


(null)



SOCKERFRI JORDGUBB-OCH RABARBER KRÄM:


  • 300 rabarber, färska 
  • 3 dl jordgubbar, färska 
  • 4 dl vatten
  • 1,5 dl sukrin/sötströ 
  • 2 msk potatismjöl


Skala, skölj och skär rabarber i mindre bitar. Skölj, snoppa och skiva jordgubbar.


Koka upp vatten och sukrin i en kastrull. Lägg i rabarber och koka under lock ca 5 min. Blanda i jordgubbar. 


Rör ut potatismjöl i lite kallt vatten. Häll ner det i kastrullen under omrörning. Låt krämen få ett snabbt uppkok och ta sedan kastrullen från plattan.


Låt den svalna innan du häller upp den i en lufttät burk och förvarar i kylen!