** INGET DELANDE AV RECEPT UTAN CRED TILL MIG, TACK PÅ FÖRHAND OCH SMAKLIG SPIS!!!!!!!!
•
150g Pandy Proteinchoklad *
200g Bodylab Proteinella extra crunchy **
2-3 msk Vassle proteinpulver, vanilj eller choklad
Ev. Extra gotte såsom söt-saltade rostade mandlar (favoriten och hemmagjorda!).
Eller hackad proteinbar. Gärna en med crispcrunch av något slag.
Eller bara topping du smetar på efteråt.
Ev.ersättning för protein choklad & proteinella:
*Vanlig sockerfri choklad funkar också utmärkt, jag gillar att använda Cavalier då, eller Nicks, MJÖLK-eller vit choklad.
Angående Pandy, använd karamell eller apelsin krokant, stört förbjudet att använda er av mint hehe, mintchoklad är vidrigt, hehe...
**Speaking of proteinella crunchy, säger väll egentligen sig själv, protein nougat = PROTEIN-nutella. Obv.
Men HealthyCo/Probrand har också proteinella, dock är deras bara ’smooth’ vilket jag tycker blir sjukt tråkigt.
Lite bit vill vi ha!
Men proteinella oavsett märke funkar, likaså vanligt hasselnötssmör (gärna crunchy och hemmagjort).
Smält choklad i/över vattenbad, lätt kokande vatten.
Tillsätt proteinella eller nötsmör när choklad nästan är helt smält och rör runt så allt blandas ordentligt.
Tillsätt nu ditt protein, om du vill ha det i då vill säga!
Rör runt så allting verkligen blandas ordentligt och blir så krämigt det bara kan bli.
Låt svalna ytterst lite innan du häller över din smet i en eller flera små (the perks of att städa bort sina saker...) bakpappersklädd form, tryck ner ev nötter/bars-bitar på toppen nu, och ställ i kylskåp.
Den behöver stå kylt relativt länge, min brukar stå över natten.
Ta ut och skär i bitar med en vass kniv och voilà!
Dekorera om din sweettoth är extrem. Annars är dem hur goda som helst precis som dem är!
Sockerfri proteinrik nougat done!
Förvaras lufttät och kylt.