Eller alltid kanske?
Alla dagar.
Året om.
För ungefär så ofta vill jag äta detta brödet.
Tills jag dör, typ.
Värmt i micro eller rostat på pannan, med bodyscience choklad jordnötssmör.
Ett lite sötare bröd än vad man är van vid när man snackar just b r ö d .
Men om man vill kan man byta ut Kasein protein mot unflavoured, och tillsätta ex. brödkryddor eller varför inte göra vörtbröd??!
Man kan aldrig börja för tidigt med julen liksom...
Annars?
Passar det perfekt till frukost, på kvällen, eller när som helst under dagen!
Tiiips, passar även sjukt bra ihop med smör, ost och sylt/marmelad!
Ingredienser;
500g Propud vanilj
3 msk fettreducerat kokosmjöl
2 skopor á 2 dl Casein Vanilla Ice Cream (Body Science/Mmsports (Cinnamon bun ska def. åka ner i nästa sats!!!)
70g äggvita
1 tsk bakpulver
Lite salt
Topping;
20g pumpakärnor, eller vad du nu vill ha på som ger brödet lite crisp!
To do;
Bara rör ihop torrt i en separat bunke.
Elvispa ihop hela köret med pudding och äggvita.
Ner i en brödform, smord eller klädd med bakplåtspapper, eller gör som jag och använd silikonform, bästa skitet en någonsin ramlat över ...
Baka i ugn 175*C ca 30 min.
Efter 15 min drar du ett silverpapper över hela formen för att undvika att toppen/kärnorna blir "missfärgade"/brända.
Brödet ska vara fast över hela, men lite "jiggle" får där lov att vara i mitten, lite!
Ta ut och låt svalna helt, i formen, på galler!
Innan du går lös på den!
Förvaras finnemang i kyl och går även att frysa!
.
Macros för 1 av 10 skivor:
89 kcal
2,5g fett
4g kolhydrater
12g protein
High protein bread’s coming at uzzz!
Kommentera