(null)

(null)

(null)

*
Chokladkaka:
300g svarta bönor
100g fiber sirap gold
30g kakao
20-30g Stevia strö (smaka av här, blir ganska sött redan pga sirapen och chokladen)
1 tsk bikarbonat
en nypa vardera salt och vaniljpulver
1-2 kaffemått kaffe pulversmaksak, ej nödvändigt, och mängden kör du på som det passar dina smaklökar!
50g Pandy protein choklad, grovt hackad
 
.
 
Frosting/Topping:
**Vettig mängd (dvs typ nästan en hel burk?) Proteinella
**Strössel av något slag, här hade jag vanligt "socker strössel", ingen dog! Lovar!
**Sockerfri choklad sirap
 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

.
 
The simple how to:
Sätt ugnen på 175*C.
Skölj och sila bönorna noga.
Släng ner bönor, fibersirap och kokosolja i en mixer, och mixa allt tills det är en slät massa.
Rör ihop alla torra ingredienser, rör ner det i mixern och mixa (eller ha över kaksmeten i en bunke och elvispa allt, jag tycker det sistnämda tillvägagångssättet är "lättare" att få ihop än att mixa allt i mixer...).
 
Rör ner choklad och nötter i smeten.
Häll över i en bakform ca 20x20cm, och baka ca 20 minuter.
Låt svalna på galler, låt den sedan stå i kylen över natten, helst.
 
Dagen efter, innan servering smetar vi på ett som sagt, generöst lager proteinella och strösslar över vad du nu vill ha som strössel.
 
NOW LETS HAVE SOME BIRTHDAY!!!

(null)



Kommentera

Publiceras ej