(null)
 
(null)
 
 
SHAKE & BAKE MED LINDAHLS PT.2
 
KRISPIGA, MJUKA & SAFTIGA PROTEIN BROWNIE MUNKAR MED EXTRA ALLT!
 
 
INGREDIENSER CA. 10 DONUTS:
 
1 dl kakao
40g havremjöl
1,5 dl Vassle protein (Jag använde Body Science, Salted Caramel, för att jag ville ha lite mildare smak denna gången, vilket choklad vassle som helst funkar annars) 
80g äggvita
110g Lindahls proteinshake vanilj - choklad går också bra!
Ca 15 Stevia droppar "Dark Chocolate"
1,5 tsk bakpulver
 
100g sockerfri choklad, gärna med crisp, blanda tex lite Barebells choklad crispies med vanlig hackad mjölkchoklad och...
40g sockerfria marshmallows i olika färger, mest för utseendets skull
 
 
 
GÖR SÅÅÅÅÅHÄÄÄÄÄR:
 
Sätt ugnen på 175*c.
Rör ihop torrt i en bunke, och vispa det blöta för sig.
Häll över det torra i det blöta och vispa till en slät smet.
Häll/skrapa över i donuts-eller vanliga muffinsformar och pressa ner din choklad och marshmallows, som du hackat, delat i mindre bitar, baka i uppvärmd ugn ca 18-20 minuter.
 
Ta ut och låt svalna innan du lossar bakverken från sina formar och äter helst några av dem med en gång.
Detta är en *kreation* som är godaste att äta sådär direkt.
 
Men de kan med fördel också förvaras i kyl en 1 veckas tid, längre än så har mina aldrig hållt, fler än jag som tycker om dem, obviously.
Dem går även att frysa!
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 

Kommentera

Publiceras ej