Kan hända att mitt bakande hamnat någonstans långt bak i arkivet.
Vilket kanske kan tyckas är lite tråkigt..?
Men där finns anledningar till att jag varit inaktiv på mat-och bakfronten de senaste halv/året.
Jag kommer förmodligen komma till det senare...
Men sålänge. Tänkte jag dela denna väldigt goda potatissallad jag gjorde i helgen. Förra helgen då.
Vädret kanske inte är sommar längre, desto större anledning att samla några nära, grilla gott ihop, kanske korka upp en vinflaska.?
Svira in sig i filtar, tända ljus på borden, äta gott, bevara den där lilla sommarkänslan som finns kvar i luften, och tagga till inför hösten!
Man kan i alla fall försöka se saker och ting lite positivt right?
Man mår så mycket bättre då!
•
Ca 300g Kokt, kall potatis i tärningar
1 liten finhackad rödlök
1 litet broccoli huvud hackad i mindre bitar
1 Zucchini tärnad
Lite färsk dill/gräslök, hackad (valfritt)
3 msk majonnäs (valfri, jag hade Walden farms "kalorifria" mayo)
Saft från 1/2 citron
1 tsk curry/gurkmeja (blanda eller ta bara det ena)
1 tsk spiskummin
Salt & peppar
Så var det bara att svänga ihop allting i en skål och käka!
Kommentera