(null)

(null)

(null)

Dem går lika bra att förvara i frys som i kyl. 

Det roligaste och godaste med dem är också att de går att äta direkt oavsett kyl eller frys! 
För min del, ska dem alltid ätas frysta.
Då dem är så pass fudge-lika att dem liksom aldrig fryser, utan bara hårdnar och proteinellan stelnar lite så den inte är varm och kladdig som annars. 
Det blir som glass proteinbars!!!

Men andra ord: FRYS DEM INNAN NI ÄTER DEM! 


-1 dl mandel-eller Cashewsmör**

-Ca.50g kanelbulle vassle Tyngre

-2 msk sockerfri sirap (Zero topping från bodylab med vit choklad smak) 

-3 msk kokosmjöl fettreducerat 

-3 msk mandelmjölk


-Vit choklad proteinella efter behag



Rör ihop nötsmör och sirap till en jämn massa.

Tillsätt protein och kokosmjöl, rör runt så det blandas ordentligt.

Tillsätt mjölk, lite i taget och rör ordentligt mellan varven, tills du fått en bra deg du kan jobba med utan för mkt kladd eller att den är för torr. 


Ställ ev degen i kylen 30 min innan du börjar forma bars.


Forma bars och smeta på Proteinella. 

Kyl eller frys! 


READY 

SET

EAT! 



** Angående nötsmöret kan jag rekommendera er att inte använda jordnötssmör då dem kommer smaka jordnöt då. 

Jag tycker inte det hör hemma här.

Men har du inte tillgång till något annat, go for it! 

Dem blir lika goda ändå, bara att det bidrar med lite jordnötssmak. 

Kommentera

Publiceras ej