Nya härliga, lite godis-inspirerade och även mer vardagliga smaker på vår älskade kvarg!

 

Och denna!!!!
Världens fudgigaste(?) kladdigaste, chokladigaste COCOCHOKO CHOKLADBOLLS protein brownie!

Självklart gjord på bland annat Lindahls nya, chokladbolls kvarg.
Man måste ju testa allt, i allt, på allt.
Trots att man är laktosintolerant!

 

Kanske att jag slutar bildbomba er med denna porrsaken och istället delar med mig lite?

Kan ju tyvärr inte bjuda på kak-kalas även om jag hade velat. Då det nyligen avslutade kak-kalaset här hemma gjorde att hela kakan försvann.

 

Ingredienser:
230g svart bönor
2 st ägg
40g choklad kasein, double rich choco. från mmsports
20g kakao
50g äggvita
160g Lindahls chokladbolls kvarg

5 msk sukrin gold
30 choklad stevia droppar
1 tsk bikarbonat
1/2-ish tsk salt

Hackad mörk choklad med apelsin-eller mint krokant (muuuuuums!!!!)

Sätt ugn på 180 grader.
Mixa bönorna noga till en helt slät "smet".
Blanda i resterande ingredienser och mixxxxxa så allt är helt blandat.
Tips: Rör i kasein med en slickepott eller liknande innan du mixar det. Det flyger gärna runder och hamnar lite överallt i klumpar och det vill vi inte ha!

Baka 25-30 minuter. 
Min silikonform är cirka 20x20 cm:
Och har du ingen silikon form är mitt tips att du "ströbröar" formen med tex mandelmjöl (mildast smak och passar sjukt bra i och på och runt bakverk), eller smörjer den med någon olja eller smör. 
Riktigt smör är inte farligt, det är "bords-smörgås" margarin man ska hålla igen på för er som tror något annat.


För den som är våghalsig, kan du smälta kokosolja ihop med choklad och bre på den helt avsvalnade kakan innan servering.
Strössla med hackade nötter, mer choklad, sukrin melis eller vanligt strössel för den som vill det!

Eller, frosting på Lindahls lovely Chokladbolle kvarg yeyyyy!
Rör ihop en burk, vad är det nu? 150g typ, och sukrin melis till en fin frosting-liknande massa = Bred på din underbara kaka efter den har svalnat och boooooom!

 

Ät upp frostingen och skit i kakan, haha nä, skoja bara...

Ät frostingen medan kakan svalnar och ät sedan kakan!

1 kommentarer

Anonym

03 Oct 2016 09:09

Vad är näringsvärdet?

Kommentera

Publiceras ej