Vad sägs om en krämig, lite sådär fudge-krämig protein brownie? 
Gärna serverad med Lohilo proteinglass, har tydligen fått lite dille på dem där, Lohilos glassar, Salted caramel liksom? Älskar den! Och peanut butter crunch!
Men nä, brownie var det!
Och en jäkligt julig sådan!!!
 
 
 
För 6 bitar:
1/2 dl hasselnötsmjöl (toppad halvdeciliter, så säg 0.6dl istället haha)
1/2 dl sukrin 
3 msk kakao
1/4 tsk salt
0.75 tsk pepparkakskrydda
1/2 tsk kanel
1 dl äggvita (3 st)
50g zero topping chocolate hazelnut (vanlig sockerfri sirap, jag köpte min på bodylab)
2 dl osötad hasselnötsmjölk 
 
 
För att göra det så enkelt som möjligt?

Rör ihop allt torrt i en bunke.
Kör igenom allt det blöta i en annan bunke med elvisp.
Häll över torrt i vått och elvispa till en slät smet.
Häll ner i silikonform, bakpappersklädd eller smörjd form och kör in i ugnen på 150*c i 15-20 minuter.
 
Överbaka den inte!
Den får gärna vara lite lite kladdig i mitten, den stelnar till sig ordentligt sen när den svalnar!
 
 
Den är sååååå goooooood!!!!!!!!!
Blev himla nöjd med både konsistensen och smaken, lagom sötma, inte för mörk chokladsmak heller, för en gångs skull.
Ska faktiskt ta mig en bit (eller två) till frukost nu hade jag tänkt...
 
 
 
Hoppas ni får en riktigt fin andra advent allihop!

Kommentera

Publiceras ej