Några riktigt goda och prisvärda nyheter kan ni nu hitta hos Swenutrition
http://Swenutrition.com

2 rör aka 40 portioner får ni för enbart 90kr och det gäller alla smakerna! 

1 rör, 20 portioner får ni för 49.90kr



Wake Up energy med sin "typiska" energidrycks smak finns självfallet kvar, men har nu fått en liten kompis med smak av fräsch citrus! 


Och...



Wake Up Raspberry ketones & green coffe bean är ännu en urgod nykomling i vårt lilla gäng! 
Denna är koffeinfri men per portion (för mig då, två brustabletter) innehåller den 500mg gröna kaffebönor extrakt och 200mg hallonketon. 
Du kan som vanligt alltså själv dosera hur mycket du vill ha i "din portion", en eller fler brustabletter. It's all up to you! 

Hallonketon är ett fettförbrännande ämne, som ökar ämnesomsättningen. Det finns naturligt i hallon, själva ketonet är det som ger hallonen sin söta lukt. Men är likförbannat en grymt god fettförbrännare! 

Gröna kaffe bönor, är liksom kaffe och grönt te, fettförbrännande och sätter helt enkelt lite mer fart på systemet, ämnesomsättningen mm. 

Två super grymma naturliga fettförbrännings ämnen i 20 små brustabletter du kan bära med dig överallt, just för att rören dem är i tar så gott som ingen plats alls! 
Får till och med plats i byxfickan, eller i träningstoppen/bh:n (hehe ja, det är där mina brukar hamna när jag är ute och ränner, nära till hands va!).


Hallon alltså!! <3


Allt du behöver är lite vatten, en glas/mugg, flaska eller shaker, och något av de tre nämnda bär jag alltid runt på, dricka dricka dricka hela tiden! 


Kan helt ärligt säga att Swenutrition har verkligen gjort ett grymt jobb med dessa produkter, smaken är perfekt, den söta hallonsmaken kunde inte ha blivit bättre! 
Den smakar verkligen hallon! 
Sockerfri, kalorifri, ändå, fettförbrännande, och om jag inte är helt knas så tyckte jag faktiskt att jag blev pigg av den med, fast den är koffeinfri

Wake Up Energy Citrus
Brukar inte vara så glad för citron/lime smaker, men får nog svälja det där bokstavligttalat
Denna var så god och super fräsch, perfekt nu i sommar, ett glas läskande grön energi med några isbitar, helt perfekt ju! 

En riktig vitaminbomb med för övrigt, titta bara! 


Alla dessa godingar hittar ni hos http://swenutrition.com eller kikar ni in på deras instagram @swenutrition

Jämför tex 40 portioner för 90kr med ett flak celsius/heat/nocco som oftast ligger på nästan 500kr och då får du inte mer än 24 burkar

Kommentera

Publiceras ej