Såg att några ville se mitt rum. Och här ovan kan ni se det rummet jag bor i. Har bara bott här i cirka två veckor. Då mitt gamla rum renoveras. På tiden. Det såg hemskt ut. Fula gröna väggar, ljust plankgolv som bara knakade och höll på att braka samman (skämt där). Detta är då min brors gamla rum. Det behövde verkligen en feminin (hur feminin jag är egentligen kan vi ju diskutera men anyway) touch efter att ha haft tre killar som ägare före mig. Och bilderna är dåliga. Men man ser i alla fall något så närt. Stökigt. Och tagna nattetid med iPhone kamera. Så dåligt. Men nu är där städat. Och dagsljus. Så det är mycket finare för tillfället.
Dock har jag ett stök-spöke som bor under sängen. Så fort jag städat hoppar han fram och stökar till igen. Fattar inte.

Nu för tiden är jag mer glad i mitt regular room. Fint "sten" golv och nougat färgade väggar. Det riktigt skriker "mia style" så nu kommer jag kunna inreda och fiffla och trivas i mitt rum. Med inte-gröna-väggar i alla fall!

Nu ska jag tydligen dra till Höör och övernatta där. Chiao people!

7 kommentarer

Mi

25 Feb 2012 18:23

vilket mysigt rum du har!

ANGELICA.BLOGG.SE ♥

25 Feb 2012 21:23

Hej!



Hittade dig via blogstart och tänkte fråga:



Gillar du tävlingar? I sådana fall tänkte jag tipsa om fyra stycken aktuella tävlingar som jag har just nu! Gillar du inte tävlingar så ber jag om ursäkt :)



VINN EN DAMTOPP: http://angelica.blogg.se/2012/february/tavling-vinn-damtop-med-huva.html



VINN ETT ARMBAND:

http://angelica.blogg.se/2012/february/tavling-vinn-ett-jattevackert-armband.html



VINN HÅRBORTTAGNINGSHANDSKAR:

http://angelica.blogg.se/2012/january/tavling-vinn-tva-harborttagningshandskar.html



VINN EN EGEN WEBSHOP:

http://angelica.blogg.se/2011/december/tavling-vinn-en-egen-webshop.html



Hoppas något faller dig i smaken, annars är det bara att lämna en annan kommentar hos mig - så lämnar jag en ny kommentar hos dig, fri från tävlingsreklam!

josefines.se

26 Feb 2012 16:41

fin blogg!



Var gärna med i min tävling om att vinna laptopskin:

http://josefines.se/2012/february/tavling-laptopsskin.html#comment



kram ♥

Louise

26 Feb 2012 20:08

Så himla fint ditt (ordinarie) rum är/blev! Synd dock med trägolvet, (rätt sorts) plankgolv kan vara det bästa nånsin. Gillar dock stengolvet också. :)



sv: Och tack tack tack för din söta kommentar! Och det är så mysigt när lite "hemliga" läsare äntligen avslöjar sig. :) Och jag blir superglad av att höra att jag inspirerar dig, älskar när folk äter! (okej, det där lät lite underligt men ja mat är ju en bra grej (särskilt vegetariskt!) :) )

» KAROLINA - USA 12/13

26 Feb 2012 22:40

sv: Nixxxx, den finns på Spotify! här är säsong 1 http://open.spotify.com/user/thecwspotify/playlist/1qMmvu0DXiOBgGl2vMFzvY och två http://open.spotify.com/user/thecwspotify/playlist/1bapFeIu30zoZOXWcofByh :) Finns ju typ 102132098 olika spellistor så jag vet inte om de är dem bästa men det funkar ;D

nathalie.

27 Feb 2012 10:22

vilket fint golv! :)

linnea

27 Feb 2012 12:02

Tack för alla dina fina fina kommenterer! Du är för snäll! Det är en jävla skitsjukdom detta men vi ska klara det, tillsammans, eller hur!? Hur går det för dig nu? Har förstått att du gått ner igen? Du ser så mager ut! :( Hur kmr det sig? Sen du tog bort ND's? Ska dem läggas till på nytt eller vad sker nu? KRAM

Kommentera

Publiceras ej